Boerenboedel.nl/Dutch Dairy Board

Boerenboedel.nl is een initiatief van ex-akkerbouwer Klaas de Lange uit Anna-Paulowna, hij probeert met dit plan het graanaanbod in Europa te bundelen en zo tot een betere prijs te komen. Het lijkt dus heel veel op het Dutch Dairy Board plan van de NMV: <a href=boerenboedel.nl/createsite/page/… target=0>Boerenboedel.nl</a>

In de Boerderij van vandaag stond te lezen dat zowel de NAV als LTO ook dit plan niet ondersteunen, hoewel op de homepage van Boerenboedel.nl deze tekst is te lezen:

<i>Elke akkerbouwer kan zich bij Boerenboedel aanmelden via de website van de <a href=nav.nl/genoeg.htm/ target=0>Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV): www.NAV.nl.</a> Want Boerenboedel staat onder toezicht van de NAV.(Lidmaatschap andere instanties geen bezwaar).

Boerenboedel.nl is trouwens al actief vanaf <a href=internetten.nl/whois/whois_eigenaar.asp/… target=0>2002</a>

Meer info over Boerenboedel via <a href=google.nl/custom/… target=0>Google</a>

Met daarbij in het bijzonder dit artikel: <a href=google.nl/custom/… target=0>DE BOER, HET PLATTELAND EN DE EIGEN VOEDSELVOORZIENING ZIJN DE BASIS VAN DE MAATSCHAPPIJ, DE ECONOMIE EN DE WELVAART</a>

Deel dit artikel

Reacties

Onbekend
Beste Co, ik wil niet menteen negatief doen maar is dit niet dezelfde Klaas de Lange van het mega bedrijf in emmeloord???
Grasbaal
Hallo Martin,

Geen idee, hij had een akkerbouw bedrijf in Anna-Paulowna (Noord-Holland) maar misschien ook wel in de NOP??.

Maar er zijn meer hondjes die Fikkie heten, Klaas de Lange is een algemeen voorkomende naam in NH.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot lto , europa , akkerbouw , boerderij , boer , economie en dairy ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2