Boer zonder vrouw - Catrines is nog steeds alleen

Actualiteitenrubriek. -Boer zonder vrouw. Nog drie boeren en een boerin zoeken via het tv-programma Boer zoekt vrouw een partner. Maar hoe zit het eigenlijk met die duizenden boeren die bij hun zoektocht naar een vrouw geen hulp krijgen van Yvon Jaspers? Een reportage over de vraag waarom het voor boeren zo moeilijk is een vrouw te vinden.

Video: [cgi.omroep.nl]

Deel dit artikel

Reacties

Onbekend
Bij boeren ligt het percentage vrijgezellen 10%hoger dan bij de rest dit is toch niet echt schokkend of wel???, op je boerenbedrijf kom je gewoon minder mensen(vrouwen) tegen dan als je op een kantoor werkt of in de supermarkt.
en ja catrines zegt het zelf hij heeft nog nooit een vrouw benadert hallo ze komen echt niet aanwaaien je zult er wel wat voor moeten doen.
tuurlijk is het voor de vrouwen niet altijd even makkelijk wil je savonds weg wordt er net een koe melk, 7 dagen in de week melken voeren en je koeties verzorgen is niet bepaalt een luizenleventje.
Maar daar tegenover staat ook dat je mooi op het platteland kunt wonen veel vrijheid hebt om je eigen tijd in te delen.
Onbekend
Mijn buurjongen heeft ook zo'n zorgzame, spraakzame en wijze moeder als die in dit filmpje aan het woord zijn, en hij was vrijgezel....., was want hij had op een gegeven moment genoeg van al dat bezorgde en betweeterige en ging op zichzelf wonen , kwam overdag het werk doen. Binnen een aantal maanden verkering , moeder naar een eigen woning in het dorp en de buurjongen woont samen met de vriendin op de boerderij. Moraal van het verhaal: word volwassen en kom onder die vleugels van moeder vandaan, kan dat niet goedschiks dan maar kwaadschiks! Je bent veel interessanter voor de vrouwen zonder dan met moeder!
Onbekend
goh wat herkenbaar... ik was het gezorg van moeders ook zat... en met 22 jaar het huis uit was het beste, zit nu alweer een aantal jaren getrouwd en wel op de boerderij. eind goed al goed..
Onbekend
Dat is ook nog maar de vraag natuurlijk....
Onbekend
haha ja dat is ook zo 😉 je weet het... was het niet 1 op de 3?
klinkt n beetje net zoals de tip voor Joran van der Sloot:

Joran als een vrouw niet meer beweegt tijdens de sex... dan is ze niet dood maar ben je met haar getrouwd!

(geen herkenning overigens ;-)) en ohja voor degen die het niet doorhad... humor heet dat 😉
Onbekend
1 op de 3 gaat scheiden.

dan kan je altijd nog naar boer zoekt vrouw
Onbekend
Vreemd hoor dat catrines nog alleen is
daar begrijp ik nou ook echt de ballen van.

sorry hoor heren
bij sommigen past geen vrouw
Onbekend
na een lange zoekt tocht is het gelukt ben been vrijgel meer
Grasbaal
Caterines gefeliciteerd!
Onbekend
1 april ?!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot boer-zoekt-vrouw , boer en boerin ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
4