Melkveehouder ligt overhoop met RVO en OM over fosfaatrechten

Sinds de toewijzing van de fosfaatrechten ligt de familie Bouwmeester met RVO en later ook het OM overhoop over het aantal toegewezen fosfaatrechten en het al dan niet onrechtmatig melken van de koeien.

Vader Arend, moeder Hennie en de zoons Simon en Kasper Bouwmeester hebben zich verzameld rond de keukentafel op hun boerderij in het Overijsselse Rouveen. Al sinds de toewijzing van de fosfaatrechten liggen ze met RVO overhoop over het aantal toegewezen rechten en het al dan niet onrechtmatig melken van de koeien. Op 21 februari besloten de drie rechters van de meervoudige kamer in Zwolle de aantijging van het onrechtmatig melken van de koeien in 2018 en 2019 te laten staan. De daaraan verbonden boete scholden de rechters kwijt en daarmee leek er een einde te komen aan het al jaren voortdurende conflict.

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot rouveen , familie , koeien , melken , boete , boerderij , melkveehouder , fosfaatrechten , simon en zwolle ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1.661