Stikstof nekt ook uitbreiding van haven Waspik: maar hoe veilig is de dijk nog?

WASPIK - De uitbreiding van de Kerkvaartse haven in Waspik, waar al jaren over wordt gesproken, gaat niet door. Volgens de gemeente Waalwijk is het plan op dit moment niet uitvoerbaar. Het waarom zal geen verrassing zijn: stikstof.

Deel dit artikel

Reacties

Twentsch Land
Goed nieuws, hopelijk heel snel veel meer van deze berichten....het maakt de stikstof waanzin alleen maar duidelijker bekend.
BertK
Wat mij verbaast, je mag wel investeren in N2000 en natuur door afgraven van teeltlaag, bomen kappen, plas-dras aanleggen, verzin het maar. Daar wordt emissie bij van de verrichte arbeid, in de verwachting dat er verbetering optreedt. Op het moment dat we investeren in de maatschappij door betere infra, huizen bij openbaar vervoersknooppunten of dichterbij werk en op die manier indirect in een lagere emissie investeren, dan mag het niet? In het zelfde rijtje past op een efficiënte manier van voedsel produceren. Nee, we laten schepen, treinen, vrachtauto's en vliegtuigen de halve wereld over reizen voor energie, vlees, elektronica en doen alsof dat milieu-vriendelijk is zonder schade aan de natuur.
Kars
@BertK politieke keuzes. We worden geregeerd door politieke meningen. Rapport laat opstellen omdat je de problemen van de maatschappij niet ziet.
Als coalitie volledig verlies hebt met verkiezingen en dan nog zegt we moeten versnellen ipv kijken waar we gaan aanpassen.
Dit kabinet zit er voor zichzelf en niemand anders
-Jan-
@BertK Ze kletsen net zolang tot jij ongelijk hebt

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot stikstof ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
599
TREFWOORDEN