Moerdijk xxl


Deel dit artikel

Reacties

+1
Twentsch Land
Alles onder de noemer om de natuur te redden ..... en je ziet, grote flauwekul, het geld bepaald, industrie en huizen als belangend doel.......boeren zwaarder belasten met regels en normen, duwen naar landschapsbeheer !!!

Zo breed mogelijk deze video in de media en onder de mensen brengen.
+6
George
Hermen bedoeld het allemaal goed maar zit ondertussen ook gewoon bij de verkeerde partij!
+1
Twentsch Land
In deze video geeft hij goed de waanzin aan van boerderijen en land opkopen.

@George
casev2
Tja.... maar als hij ondertussen zelf ook z'n spullen bij amazon, aliexpress of zalando besteld is dit het resultaat, moet je ook niet zeuren over de blokkendozen
+1
Braboboer
@casev2

Dat is ook weer kort door de bocht, er is nu al meer capaciteit aan grootschalige opslagloodsen dan waar op de Nederlandse markt vraag naar is. Een deel van onze opslag is gewoon voor distributie naar elders in Europa.

Op zich niks mis mee als dat de marktwerking is, maar in de hele stikstofdiscussie is het wel erg krom natuurlijk dat de veehouderij uitgeroeid moet worden omwille van natuur, maar we wel blokkendozen, datacenters en woonwijken de grond uit stampen en afval verbranden uit Rome.
+3
Kars
Mede mogelijk gemaakt door rik grashoff een groenlinkser
+2
Ruitenboer
Nou Hermen, nu de daad bij het woord voegen. Zeg je CU lidmaatschap op en er is een partij die voor jou denk ik wel een plekje op de lijst heeft
kanniewaarzijn
@Ruitenboer Dat zal om een of andere onnavolgbare reden wel niet gebeuren, vreemd genoeg.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot moerdijk en xxl ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.987
TREFWOORDEN