'De coalitiepartijen moeten de BBB en hun standpunten heel serieus nemen'

De uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen voelde als een politieke aardverschuiving nadat de BoerBurgerBeweging er met de winst vandoor ging. De coalitiepartijen komen vandaag bijeen om te bespreken hoe ze om moeten gaan met dit krachtige signaal van de kiezers. 'Het kabinet moet in eerste instantie de BBB en hun standpunten heel serieus nemen en niet denigrerend benaderen', adviseert hoogleraar bestuurskunde Jouke de Vries van de Rijksuniversiteit Groningen.

EINDHOVEN/DEURNE - De zachte winter heeft veel bijen de kop gekost, zo blijkt uit de eerste resultaten van een landelijke enquête door de Bee Foundation. Imkers Ruud Korteling uit Eindhoven en Jan Berkers uit Deurne kunnen erover meepraten. Het is de zoveelste klap voor de diertjes, die het toch al zo moeilijk hebben.

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot winter , groningen , bijen , kop , de vries , eindhoven , boerburgerbeweging , bbb en jouke ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0