Frans Timmermans over mogelijke ruimte in de Europese stikstofregels


Quote:
Sinds de verkiezingswinst van BBB wordt er veel gezegd over de wens van Nederlandse boeren om anders om te gaan met de Europese regels rondom stikstof.

Deel dit artikel

Reacties

PieropdenAcker
Vragen voor Timmermans:
Wat vindt u van de pasmelders?
Wat vindt u van Samson?
+4
kearl
Hij springt van de hak op de tak. Van stikstof naar insecten, dan de urgentie maar blijven benadrukken. Daarbij de suggestie wekken dat alle uitstoot alleen maar gestegen is en dat alles steeds maar meer vervuild wordt(normen worden aangehaald, absolute getallen dalen...) . Aan het eind zegt ie dat we van het idee af moeten dat we steeds meer moeten produceren (wat ook al niet meer gebeurt). Kortom een pr praatje om zn huidige functie belangrijk te houden.
+1
Albert Altena
De mens is de grote verantwoordelijke van alle ellende.
Als dieren ook allemaal willen reizen, een auto willen hebben, een gsm'etje en al hun ontlasting vernietigen in het riool.
Dan moeten we ons pas afvragen wat we met de veehouderij moeten.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
alle ellende.

Welke ellende?
Albert Altena
@kanniewaarzijn De vervuiling!!!! Oorlog!!! Asielzoekers!!!!!
kanniewaarzijn
@Albert Altena In dit stukje ging het alleen over vervuiling/milieu. En ik blijf erbij: dat is allemaal flink overtrokken.
Albert Altena
@kanniewaarzijn Nou ik ben ervan overtuigd dat als we alle delfstof uit de grond halen en verbranden, de woestijn weer groen is en hier ook alles totaal veranderen zal.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
de woestijn weer groen is en hier ook alles totaal veranderen zal.

Is dat erg?
Braboboer
Timmerfrans blijft ook verkondigen dat Putin de Oekraïne-oorlog is gestart omdat Putin bang zou zijn voor klimaatverandering.

Geeft al aan hoe gestoord die timmerfrans is als je dat echt vol overtuiging vertelt en gelooft.
arie.j
Quote Reactie van @Braboboer:
Timmerfrans blijft ook verkondigen dat Putin de Oekraïne-oorlog is gestart omdat Putin bang zou zijn voor klimaatverandering.

Even je bronnen, want dit is voor mij nieuw
PieropdenAcker
@arie.j Zat jij bij Maassen in de zaal?
Nevergiveup
@kearl 😂🤣🤣
Theo61
@arie.j Je bent nooit te oud om te leren 😬
arie.j
Quote Reactie van @Theo61:
@arie.j Je bent nooit te oud om te leren

Timmermans als leermeester ? Nee dank je.
En al zijn bedenksels op de voet volgen, dat doe ik ook niet.
Maar het is niet juist om geen bron te vermelden wanneer je stellige uitspraken van iemand hier vermeld.
En dát moeten sommigen nog leren......
Braboboer
@arie.j

Dat riep hij destijds in iedere talkshow of radioprogramma waar hij de kans kreeg dus ging er van uit dat dat wel bekend was, maar zal het meenemen in het vervolg 😉
+3
jan 10
Heeft deze man geen geheugen meer ,toen tijdens corona geen vliegverkeer was,kon je veel verder kijken met donkerblauwe luchten,als daarvoor en nu,terwijl de veehouderij gewoon door draaide.

Om dan de veehouderij te decimeren om schone luchten te krijgen is niet geloofwaardig.
De natuur is voor 80 procent in orde en het water is bij de derogatie bedrijven goed.
En toch maar blijven drammen dat de natuur het water en de lucht vervuild wordt door de melkveehouderij,emissie zal er altijd zijn en blijven maar wat deze meneer verkondigt is niet de waarheid. En dan maar blijven verkondigen om alleen voor de boeren op te komen,wat een zot verhaal,tuin er niet in,zij willen maar 1 ding en dat is de macht over de boer en zijn gronden.
arie.j
Quote Reactie van @jan 10:
Heeft deze man geen geheugen meer ,toen tijdens corona geen vliegverkeer was,kon je veel verder kijken met donkerblauwe luchten,als daarvoor en nu,terwijl de veehouderij gewoon door draaide.Om dan de veehouderij te decimeren om schone luchten te krijgen is niet geloofwaardig.De natuur is voor 80 procent in orde en het water is bij de derogatie bedrijven goed.En toch maar blijven drammen dat de natuur het water en de lucht vervuild wordt door de melkveehouderij,emissie zal er altijd zijn en blijven maar wat deze meneer verkondigt is niet de waarheid. En dan maar blijven verkondigen om alleen voor de boeren op te komen,wat een zot verhaal,tuin er niet in,zij willen maar 1 ding en dat is de macht over de boer en zijn gronden

Schonere lucht is ook niet alles, dat geeft extra warmte op aarde
Dat moest hij toch ook weten?
ad.nl/klimaat/…
Jan-Willem 1980
@arie.j dat wil hij niet weten, want dan klopt zijn theorie over CO2 niet meer. Overigens heeft Rob de Vos (klimaatgek.nl) hier al geregeld over geschreven in het verleden.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot timmermans , stikstof , regels , bbb , stikstofregels en boeren ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
4.998