Kvk

hebben meer dit gehad? of is het spam?

Deel dit artikel

Reacties

Theo61
Beste heer/mevrouw,

Uit onderzoek is gebleken dat 82,8% van de leden bij de KvK (Kamer van Koophandel) nog niet zijn/haar nieuwe KvK digitale sleutel heeft aangevraagd. Per ingang van 6 maart 2023 is er een nieuwe wetgeving in werking getreden met het uitgeven van digitale sleutels waarmee veilig gebruik kan worden gemaakt van onze online diensten.

Vanwege de vernieuwde wet- en regelgeving eisen van het UBO-register vragen wij u om nog eens om uw sleutel aan te vragen. Deze wet helpt ons om onze klanten te beschermen en hun veiligheid te waarborgen. Wij mogen alleen zaken doen met klanten van wie we de juiste gegevens hebben vastgelegd.

Controleer uw gegevens

U heeft tot 18 maart 2023 om een aanvraag te doen voor uw digitale sleutel. Mocht u geen aanvraag hebben ingediend voor de gestelde datum zijn wij verplicht uw bedrijfsvorm als inactief te melden en heeft u geen recht meer tot een KvK-registratie. Ga naar ''Controleer uw gegevens" om uw gegevens bij te werken en om inzicht te krijgen over uw zaak door op de knop hierboven te klikken.

Indien UBO’s niet tijdig worden geregistreerd kunnen hierdoor flinke boetes verschuldigd worden. De maximale bestuurlijke boete voor het overtreden van de regels met betrekking tot het UBO-register bedraagt op dit moment € 2.500,- (dit bedrag kan jaarlijks wijzigen). Daarnaast kan ook een last onder dwangsom worden opgelegd, waardoor de maximale boete hoger kan uitvallen. Voorkom deze boetes en maak de UBO tijdig kenbaar.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Kamer van Koophandel
arie.j
Quote Reactie van @Theo61:
Beste heer/mevrouw,Uit onderzoek is gebleken dat 82,8% van de leden bij de KvK (Kamer van Koophandel) nog niet zijn/haar nieuwe KvK digitale sleutel heeft aangevraagd. Per ingang van 6 maart 2023 is er een nieuwe wetgeving in werking getreden met het uitgeven van digitale sleutels waarmee veilig gebruik kan worden gemaakt van onze online diensten.Vanwege de vernieuwde wet- en regelgeving eisen van het UBO-register vragen wij u om nog eens om uw sleutel aan te vragen. Deze wet helpt ons om onze klanten te beschermen en hun veiligheid te waarborgen. Wij mogen alleen zaken doen met klanten van wie we de juiste gegevens hebben vastgelegd.Controleer uw gegevensU heeft tot 18 maart 2023 om een aanvraag te doen voor uw digitale sleutel. Mocht u geen aanvraag hebben ingediend voor de gestelde datum zijn wij verplicht uw bedrijfsvorm als inactief te melden en heeft u geen recht meer tot een KvK-registratie. Ga naar ''Controleer uw gegevens" om uw gegevens bij te werken en om inzicht te krijgen over uw zaak door op de knop hierboven te klikken.Indien UBO’s niet tijdig worden geregistreerd kunnen hierdoor flinke boetes verschuldigd worden. De maximale bestuurlijke boete voor het overtreden van de regels met betrekking tot het UBO-register bedraagt op dit moment € 2.500,- (dit bedrag kan jaarlijks wijzigen). Daarnaast kan ook een last onder dwangsom worden opgelegd, waardoor de maximale boete hoger kan uitvallen. Voorkom deze boetes en maak de UBO tijdig kenbaar.Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.Met vriendelijke groet,Kamer van Koophandel

Wanneer je een mail, van welke soort ook, niet vertrouwt is een goed advies om altijd eerst contact op te nemen met de versturende instantie.
En dat uiteraard niet via een telefoonnummer waar in die mail naar wordt verwezen.
Ben je bij vakorganisatie aangesloten (LTO of een anderen) dan kan ook daar eerst een telefoontje naar.
+2
zandhapper
Ik zou het niet vertrouwen , je zijn je bang aan het maken en je hebt maar paar dagen ....zeer vreemd
PieropdenAcker
@zandhapper Spam
KVK berichten
Nevergiveup
Hier niet gehad
+1
bio boer
Ubo is wel verplicht ik zou kvk gewoon bellen dan hoor je het wel
bio boer
@bio boer op de website wordt wel gewaarschuwd voor nep mails maar ubo registratie is wel verplicht

kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/ubo-opgave/
Theo61
@bio boer heb ik 2 jaar geleden gedaan toen we VOF zijn geworden.
+2
stefanus
@Theo61 Als het echt heel belangrijk is dan wordt het nog altijd per post gestuurd en voordat een boete opgelegd kan worden via aangetekende brief.
+1
jan w
Kijk eens goed naar het e-mailadres wat er bij staat. Kreeg hier ook een paar mail's dat de adresgegevens niet juist waren. Dat e-mailadres ben ik al vaker tegen gekomen in spam e-mail berichten.
Theo61
@jan w Kamer van Koophandel newsletter.kvk @ planet.nl
Tommie1
@Theo61 Dus foute boel...
JohnDeere7serie
100% spam ik krijg er ook steeds meer o.a. van joindata

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1.862