Grassa en Schouten Europe gaan vleesvervangers ontwikkelen met graseiwit

Het Noord-Brabantse familiebedrijf Schouten Europe en het Limburgse grasverwerkingsbedrijf Grassa gaan samenwerken om vleesvervangers te ontwikkelen met eiwit uit gras. Graseiwit is volgens hen een goed alternatief voor soja.

Deel dit artikel

Reacties

demelkboer
Grassa zat jan cees daar niet in?
jan-cees
@demelkboer nope dat was harvestagg
demelkboer
@jan-cees oja. Dat wat toch ook iets uit gras halen?
jan-cees
@demelkboer biggenvoer en biogas
+13
George
Mooi weer wat subsidiepotjes leegtrekken en uiteindelijk geen nepvlees. We gaan gewoon naar de echte slagerij voor echt vlees, lekker jonguh . Gras kun je op voetballen en de koeien mee voeren , voor de rest moet je er niet teveel flauwekul mee gaan uithalen. 😄
+1
Jannus
@George Soms heb je een rond wiel maar dan zijn er mensen die denken dat het met een zeskant ook kan maar na lang stuiteren over de superstrakke wegen komen ze toch weer bij het orginele wiel uit
Derksen
Wel heel toevallig familie van minister Carola Schouten.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot gras , vleesvervangers , soja , eiwit , samenwerken en familiebedrijf ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0