Beurs Leeuwarden

Vandaag op de beurs in leuwarden geweest.Vond het niet erg druk maar het was drukker dan de dagen er voor.Deze beurs is volgens mij afgezakt naar een regionale beurs,Maar met minder sfeer dan bv.hardenberg of de schouw.Veel standhouders gaven ook aan hier voor de laaste keer heen te gaan.Vanwege de vele beurzen zoals Assen, walibi ,hardenberg,en het lage aantal bezoekersop deze beurs. Ik vermoed dat deze beurs dan ook ophoud te bestaan op termijn, of verder gaat als regionale beurs. Of zou het toch nog goed komen met deze beurs.

Deel dit artikel

Reacties

anonymous_8
We gaan liever naar de Efteling
cs-agrar
Hannover zal je ook niet meevallen, is wel veel te zien hoor maar bijna alleen onwijs spul. Hier en daar iets van boerenafmeting. Ben er dit jaar geweest.
Als je echt alles aandachtig bekijken wil, ge dan 2 dagen heen.
Leeuwarden viel mij ook niet mee, had ook meer melkmachinespul verwacht, maar mocht niet zo zijn.
Was woensdag heen, volgens mij ook Co nog in een glimp zien staan, met gezellig cluppie dus de dag was niet verloren.
valtradriver
Inderdaat,hier is het trauma ook nog niet geheel weg van vorig jaar,eind rijden,auto ergens in de woonwijk en dat voor een zeer matige beurs!
Maar is van Assen meer te verwachten?
Denk dat er in de toekomst niets anders op zit dan naar Hannover af te reizen,kameraad is er geweest en daar kun je als je van mechanisatie houd echt veel (nieuws) zien,beter een paar uurtjes langer in de auto dan een jaar lang trauma!
Quattro-shooter
Er zijn vele mooie en leuke dingen te doen, ipv op die zure graaibeurzen te lopen......
1234
het is een regiobeurs geworden, maandag geweest. Opvallend hoe weinig mensen er waren, De telegraaf deelde gratis maandagkranten uit en dat was voor standhouders de redding.......... voor hun tijdverdrijf. Zelfs Joure was drukker en gezelliger.
hookwood
Ben gister geweest. De organisator van deze beurs was zo arrogant om de succesvolle zuidlaarderbeurs naar Leeuwarden te verhuizen, maar hadden er niet opgerekend dat men in Assen ook heel goed beurzen kan organiseren en dan ook nog op een veel toegankelijkere locatie. Ook was het parkeren de vorige editie een dusdanig drama dat dat waarschijnlijk ook veel potentiele bezoekers afschrikt. Ik kan me goed voorstellen dat de standhouders ook wel wat beursmoe worden met al die beurzen zo vlot achter elkaar.

Ik vraag me af of we nog een volgende editie van deze beurs zullen meemaken.
drenthhhhh


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 17/12/2009 01:49 door unaaitmesteedsofamerica.
aukevd
ben nog niet over het trauma heen dat ik van mn vorige bezoek had overgehouden dus niet gegaan. ga straks wel naar Assen toe in januari
aukevd
aanrit en parkeren is in Assen iig beter.
anonymous_1006
Heb van vertegenwoordiger gehoord dat er volgend jaar september een grote openluchtbeurs is in biddinghuizen tegenover het walibi terrein. Daar zijn dan alle machinemerken met alle types enz te zien. De overkoepelende organisatie van de bekende merken heeft besloten niet meer naar binnenbeurzen te gaan vanwege de prijs. Wel naar hannover, parijs enz. maar voor een show in Nederland moeten we dus in september naar biddinghuizen!

OT ben ook maandag in leeuwarden geweest, mooi ritje, opzich wel weer aardig, maar beurs viel tegen qua grootte.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot hardenberg ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN