Regering moet buitenlandse vervuiling meenemen bij Kaderrichtlijn Water

Quote:
De regering zal watervervuiling uit andere landen moeten laten meewegen bij de doelstellingen van de Kaderrichtlijn Water. De Tweede Kamer heeft een motie van de PVV met die strekking aangenomen.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Kars
Toch nog een wijze partij. Verschil met stikstof is dat met water de vervuiling wel te herleiden is.
+1
Herbert
Kan direct de derogatie weer verleend worden
hans1980
@Herbert idd
Drijfmest spoelt ook nog eens minder uit dan kunstmest
+1
GJKlaassen
Toch te gek van woorden dat dat blijkbaar weer via een motie geregeld moet worden. Dat ze dat niet zelf konden bedenken ondanks alle geluiden uit de sector.
Misschien ook een motie indienen om het gezond verstand en het realisme weer af te stoffen en met terugwerkende kracht alsnog in te zetten.

Stel leeghoofden in de regering!
bio boer
Moeten ze ook met stikstof doen er zijn kdw die worden al overschreden met alleen buutenlands stikstof
MBMB
Kunnen ze ook even de extra schep die Nederland ZELF op de Europese norm voor de KRW wateren heeft gedaan, weer verwijderen? Nederland heeft vrijwillig de Europese norm flink opgehoogd zodat het extra moeilijk is om hier aan te voldoen, lees, zodat we nog meer boeren het leven zuur kunnen maken. We moeten nu voldoen aan de eis 'bergbeekje Zwitserland'. Kijk, dit dossier wordt ook weer een drama en een wapen als de NORM weer eens te hoog is in het afvoerputje Nederland.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot water , pvv en tweede kamer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!