Fluent energy Wie kent ze/doet zaken met deze partij?

Telefoon van fluent energy, dochter van gulf, of ik interesse had in vast cotract voor 5 jaar.
Stroom 0.27 cent, gas 0.90 per m3.....

Vertouw het voor geen meter, maar als iedereen positief is.........

Deel dit artikel

Reacties

+3
casev2
Als iets ruikt als een rat, klinkt als een rat, en er uitziet als een rat, is het waarschijnlijk een rat....
labella
Dit zijn de kale prijzen ex belastingen, heffingen en btw neem ik aan?
frank post
5 jarig contract hè, dat is wsl de reden dat het lager dan concurrenten is met variabel of 1 jaar vast
Jawis
Had nog nooit van ze gehoord.... wie wel?
zomaar
Vraag of ze het voorstel concreet uitgewerkt mailen met de algemene voorwaarden erbij. soms valt de opzegtermijn/boete mee. als je dan veel beter af bent dan met je huidige en je kan er relatief makkelijk weg is het te overwegen. losse prijzen over de telefoon kan je niet alles mee
Twentsch Land
En dan is het nog uitkijken .... deze zomer las ik op internet nog dat er gedupeerden waren .... die hadden een offerte laten maken, naar 10 dagen ging die automatisch in zonder dat ze het wisten. Was wel een andere energie leverancier dan in deze topic.

@zomaar
rebabs
Als je boven de 40000 KW/jaar afname zit kun je volgens mij ook een aanbod voor 3 jarige contract opvragen. Lees goed de aanvullende zakelijke aanvullende voorwaarden die ze mee sturen en niet de algemene voorwaarden. Aanbod is kale stroom/gas prijs
robotmelker
Kunnen contracten maken, te mooi voor woorden.... Maar als het bvtje failliet gaat sta jij met lege handjes
Jawis
Ik doe het niet....vaag dat niemand van hen gehoord heeft
Bartlehiemboer
@Jawis Ik zou dit ook zeker niet doen. Hou het dichtbij en Fries nuchter verstand gebruiken.
Hier straks een windmolen, hoop een eigen batterij. Misschien is dat een betere investering?
Mestvergister lijkt ook veel subsidie op te krijgen. Hier een grote fabriek die al rond vraagt of er belangstelling voor is... Voor zijn eigen stroomvoorziening Maar kijk eens naar alternatieven
+1
Farma_boerke
Hebben hier ook gebeld
Doen zich voor als zijnde Gulf (nee tussenleveranciertje, klein), zetten onder druk om nu te tekenen (niet beste methode), te twijfelachtig, niet gedaan.
Zoek op reviews (lastig te vinden, paar maadn geleden waren ze er nog wel met zeer negatieve reviews)

Maw niet doen is veiligste, kleine lettertjes krijg je ook niet en oppassen bij gesprek, ze vragen al zaken als naam, geboortedatum en zijn dan nog 1 ja nodig om door te zetten >>> lijkt op oplichterij

Edit: nl.trustpilot.com/review/www.gulfgasandpower.nl/…
JasperH
Ik ben nu 3 maanden klant van Gulf dmv een belletje van een accountmanager van Fluent. Betaal de zoals afgesproken tarieven en heb mijn accountant de kleine lettertjes laten lezen. Die gaf aan dat alles er juist uitzag en ik dit moest tekenen. Betaal op dit moment 40% minder dan in mijn oude variabele contract. Het verschil zou nog hoger geweest zijn als ik klant gebleven was … mijn oude leverancier heeft de variabele prijzen inmiddels alweer verhoogd.
Jawis
@JasperH ik moest voor 5 jaar tekenen, hoe lang is uw contract?
+4
kearl
@Jawis Dat is een nieuw account, zal er niet al te veel waarde aan hechten
JasperH
@kearl

Beetje meer vertrouwen hebben …
JasperH
@Jawis

Ik heb hier ook een contract voor 5 jaar voor moeten tekenen. Door deze periode weet ik waar ik aan toe ben. Het is meer dan wat ik eerder betaalde voor de stroom en gas rekening, maar de kans dan we ooit weer voor 0,30 gas gaan afnemen acht ik heel klein.
Groen1
@JasperH eenvandaag.avrotros.nl/item/…

Wat zijn de tarieven als u verbruik boven het prijsplafond komt?
Grasbaal
@JasperH Ik heb ook contact gehad, ze zijn nu actief onder verschillende namen, oa MKB Energy en zag er nog enkele langskomen met hetzelfde aanbod. Tarieven zijn zeker interessant maar per maand moest ik veel meer betalen als nu...
Hier ook gebeld door fluent.
Stroom ook 0,27. Gas 1.10 kale prijs. Inmiddels al meer mensen ervaring met deze firma?
Koeien boertje
@Masseyfergusondriver hier.

Komt gewoon 3x50 ampère binnen net zoals bij de rest.

Het nadeel vond ik 5 jaar, maar dat is de gok, al wou ik liever korter maar was niet mogelijk
Grasbaal
@Koeien boertje t contract was hier 4 jaar..
jeroen-de-jong
@Koeien boertje als je een korte looptijd stuur maar een berichtje, dat is gewoon mogelijk
hans1980
Wel door nieuwe stroom gebeld dynamische tarieven
+3
JappieJo
Ik wordt niet meer gebeld, vaste lijn opgezegd, bevalt me prima
Twentsch Land
Helpt tijdelijk, had vaste lijn ook opgezegd aantal jaren geleden, naar ongeveer een half jaar kwamen ze hier op het erf.

@JappieJo
+3
JappieJo
@Twentsch Land dan zeg ik mijn adres ook op 😂
+1
Grasbaal
Dit is allemaal dezelfde aanbieder

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

jeroen-de-jong
Hallo heren/dames,

Ik heb zojuist even een account aangemaakt omdat ik zelf werkzaam ben voor Fluent Energy!

Fluent Energy is inderdaad de zakelijke MKB verkoop tak voor Gulf Gas and Power.

Veel mensen kennen Gulf van tankstations, maar ze zijn ook enorm groot geworden in korte tijd in het MKB.

Bang hoef je niet te zijn voor ons, we leveren enkel stroom en gas tegen de laagste vaste tarieven in de gehele MKB markt. De gene waar je wel bang voor moet zijn dat zijn de leveranciers die zogenaamd niks hebben

Bij GULF teken je voor een vaste prijs, je weet waar je aan toe bent, en kunt verder met ondernemen. Je kunt het voor 3 of 5 jaar vastzetten. Als je me wilt spreken of info wilt hebben (want stiekem willen jullie dat heus wel) dan mag je mij een berichtje sturen

Grt Jeroen
+1
a-albers
Ik hoop dat je hier niks mee gedaan hebt!
Ik ben namelijk na 1 jaar overgestapt van Gulf omdat hun jaarrekening niet klopte en mijn maandbedrag telkens omhoog ging! Fluent energy was enkel een platform waar ik mijn energie tarieven kreeg! Dat is wat ze destijds tegen mij zeiden aan de telefoon! Wat blijkt achteraf dat het een tussenpartij is die extra boete in rekening brengen waar ik nooit van gehoord hebt! Zie onderstaande email wat ik van hun gisteren hebt ontvangen. Ik ben particulier en sta enkel ingeschreven bij de kvk voor wat klusjes! Fluet energy dreigt mij al weken via telefoon en nu per mail! Dus aub uitkijken mensen! Stap aub niet over naar GULF en zeker niet via Fluent Energy! Grootste boeven die ik ken!

Geachte
Wij hebben bericht ontvangen dat u gaat overstappen naar Kikker Energie B.V. Uw contract pij Gulf Gas & Power loopt nog tot 1 februari 2027.
Bij voortijdige contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht, door zowel Gulf Gas & Power als door Fluent Energy. De hoogte van de kosten bij Gulf Gas & Power zijn afhankelijk van het type contract en uithuisdatum, waardoor de hoogte van de opzegvergoeding pas na de overstap berekend worden. De hoogte van de kosten van Fluent Energy zijn € 504,00 per aansluiting.
Mocht de overstap niet gewenst zijn dan adviseren wij u contact op te nemen met Kikker Energie B.V. Tevens zal de verkopende partij contact met u opnemen.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Adelina van de Klantenservice

Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
OlavR
WAARSCHUWING: Wat een K.T bedrijf. Let op kleine letters. Je betaald niet alleen aan energiebedrijf een opzegboete maar voor ELKE aansluiting bij FLuent Energy een boete van € 504,00. Ze dreigen meteen met rechtszaken en staat genoemd in kleine lettertje en dat ze al veel rechtzaken hebben gewonnen. Dreigen en onbeschoft in hun app en mailverkeer. Slecht bereikbaar ook nog. NOOIT AAN BEGINNEN !!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot gas ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
31
DEELNEMERS
21
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN