Honden en katten vast !


Quote:
Deze week in Buitenhof met Pieter Jan Hagens: Sjaak van der Tak bespreekt de stikstofoplossingen van het kabinet met Laura Bromet, Joyce Sylvester sluit aan om te praten over Nederlandse excuses voor slavernijverleden, Ulysse Ellian over de protesten in Iran, David Grossman over het begrijpen van de ander

Deel dit artikel

Reacties

sorry

+7
labella
Laat vd Tak aub thuis blijven, daar is de afgelopen tijd nog niet 1 zinnig woord uit gekomen!
groeier
Quote Reactie van @labella:
Laat vd Tak aub thuis blijven, daar is de afgelopen tijd nog niet 1 zinnig woord uit gekomen!

Klopt, komt helaas al maanden niets zinnigs meer uit die man.
Jawis
@groeier al jaren niet......
+6
Jan-T
Van de Tak die zit al te veel verweven in de CDA. en zal nooit opkomen voor de sector.
Dit kan pas als die afstand neemt van het CDA en aantoont of hij ook opkomt voor de sector.
Vind hem niet opkomen voor de sector.
Maar dat is mijn mening.
+5
HansBa
Neee, wat een gemiste kans van Tak om Bromet te corrigeren. Ze zei dat pas melders dichtbij natura 2000 ook wel piekbelaster konden zijn en opgekocht worden. Dat kan dus juist niet, melders zitter veraf en onder de 1 mol! Gemiste kans Sjakie. Zo zie je maar dat Bromet er weinig vanaf weer en sjakie had dit moeten weten!
+8
familie pelle
Alle lto leden moeten zichzelf eens achter de oren krabben. Zelden zo’n waardeloze woordvoerder van een boerenorganisatie gezien. Tenenkrommend verhaal had Sjaak. Het ontbreekt Sjaak aan kennis, empathie en felheid in een debat.
Stel je nu eens jancees voor in al die discussies met die politici. Die had “ons” verhaal totaal anders in de media doen landen.
Weidezicht
@familie pelle ook op vd tak had ik goede moed in het begin. Maar is gewoon de vooruit geschoven pion van het cda en dus het kabinet. Mag ff en toe wat brommen, maar moet het op cruciale momenten laten lopen. Ging toen bij fdf en farmer friendly ook spaak in de wielen steken en stond toen te roepen dat hij voor bepaalde datum met een rond gebreid plan zou komen om verdienmodel te verbeteren. Nou zijn toevallig de vlees en melkprijzen flink gestegen, maar van sjaak en een plan nooit meer wat gehoord.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot honden , katten , iran en sjaak van der tak ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0