Kamer wil geen apart debat over PAS-melders - Boerderij

De meerderheid van de Tweede Kamer wil geen apart Kamerdebat over de problematiek rond PAS-melders. BBB wil dat juist wel. Waarom?

Deel dit artikel

Reacties

Twentsch Land
Niet belangrijk genoeg kunnen we concluderen.
BertK
@Twentsch Land Doet zeer als je als politiek je beloftes niet waar kunt maken, zeker als het over reparatie van fouten van de overheid gaat. Daar praat je liever niet over.
+7
Twentsch Land
Als je ziet waarover soms een debat is ... bv Boswijk met een oud vrouwtje aan de deur en gelijk s’avonds nog een debat waar het moest lijken dat het de boeren waren geweest ... en dan nu voor de pasmelders een debat het niet waard is !!!

Zegt genoeg dit.

@BertK
hans-hans
+3
SchipholWatch
Het zijn de coalitiepartijen die dit debat blokkeren. Van der Wal zei deze week in de Kamer dat het niet klopte dat het Rijk shopt voor stikstofruimte voor Schiphol, maar we hebben inmiddels uit openbaar gemaakte info uitgevonden dat er wel degelijk op hoog niveau wordt gewerkt om Schiphol aan natuurvergunning te helpen. Zelfs Rutte bemoeit zich ermee. Zie aub schipholwatch.nl/2022/11/…
+1
Frans1
@SchipholWatch ik begrijp ook niet dat het maar gewoon kan, liegen op het hoogste niveau. De nieuwe bestuurscultuur

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot waarom? , boerderij , tweede kamer , bbb , pas-melders en pas ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0