Jack Rijlaarsdam - Tweede Kamer

Toch wel heel trots op Jack:


Hier het complete debat:
debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/…

Deel dit artikel

Reacties

+16
rene-de-jong
Quote:
Toch wel trots op Jack
en terecht ! @Grasbaal

Jack legt hier perfect de waanzin van BEREKENDE schade uit, deze berekende schade komt naar je toe met deze processen......
+18
Weidezicht
Goed gesproken van jack, denk dat de meeste daar aan tafel geen idee hebben waar hij het over heeft en het boeit ze ook geen flikker. Heb nog een paar sprekers zitten luisteren. Wat een bult bla bla, en wat willen ze toch graag allemaal wat in de melk te brokkelen hebben, en wat zijn ze bezorgd om de boeren. We moeten goed met de boeren omgaan, als het er maar toe leidt dat ze allemaal ophoepelen....ze hebben allemaal de mond vol dat ze boeren spreken, "zelfs vandaag nog". Is hier iemand die een boer kent die weleens praat met een politicus, landelijk of provinciaal? Zoudenber toch veel moeten zijn.
Sijbelt daar nu helemaal niets door van wat wij hier op prikkebord allemaal lezen over ondeugdelijke modellen, omhoogvallende stenen enz enz? Ze rammelen allemaal maar door op dezelfde weg. Alleen vd plas slaat aan op jack zijn verhaal over onmogelijk groen te krijgen vinkjes. De rest heeft alleen masr vragen in de richting van wat is er nodig om die boeren de tent uit te krijgen.
Ik wordt er verdrietig, misselijk en lamlendig van. Bah bah bah.
+1
de jonge
Quote Reactie van @Weidezicht:
en het boeit ze ook geen flikker.

vooral dat ja en dan blijft er niet anders over met zulke mensen die zich politici durven noemen dan procederen procederen procederen..
+1
jan w
@Weidezicht
En dan begint die mierenneuker van D66 toch nog weer over dwangmaatregelen.
Albert Altena
@Weidezicht Ze deden een plas en gingen verder met de uitvoering beschreven in hun ecobijbel.
Jawis
Afrekenen in maart....
+1
mlkvhoudr
Top gedaan van jack
+2
Freddie1
Jack kan zo op een lijst bij de BBB of wat dan ook. Hij heeft een geweldige kennis over deze iets wat saaie materie wat stikstof betreft.
Arnold1988
We zitten in een technocratische juridische klem
Maar moeten vooruit
En de boeren moeten leveren
Lekker polderen

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot tweede kamer en jack rijlaarsdam ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0