Van der Wal: 'vliegen' als Hoekstra leiden af in stikstofdossier

Natuur- en stikstofminister Christianne van der Wal is nog altijd niet te spreken over een interview afgelopen zomer waarin haar collega Wopke Hoekstra afstand leek te nemen van de stikstofdoelen van het kabinet. De ruis die daardoor ontstond, leidt af van waar het om gaat, zegt zij vandaag in het televisieprogramma College Tour.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Melkboer16
Nounou, Vd Wal een dommere gans op stikstofgebied is er niet en het ergste is dat je dat zelf niet in de gaten hebt.
Rijkeluisliefje die ook wat bij wil klussen voor het geval ze aan de kant wordt gezet.
Maart volgend jaar krijgt de VVD dankzij jou en Rutte een ongelofelijke dreun
+3
Weidezicht
@Melkboer16 dan zullen wij als sector toch een behoorlijke publiciteitscampagne op moeten zetten om aan te tonen hoe we door de huidige regerinspartijen voor de gek worden gehouden. Vele mensen, burgers, zien op "rechts" weinig alternatieven en zien rutte als een stabiele leider.. die burgers horen iets over stikstof en verslechterende natuur, en de oplossing is minder boeren die de vvd ruimhartig uit wil kopen. Daarbij krijgen ze nog beetje energiesubsidie en wat andere tegemoetkomingen. Vlak voor de verkiezingen gast rutte c.s. nog wel ff ruimhartig voor sinterklaas spelen. Dat boeren "netjes" uitkopen vinden ze een voorzichzelf betere boodschap dan minder vliegen, autorijden enz. Dus stemmen vele toch weer vvd. Afdwalende kiezers van d66, zullen voor de helft naar andere linkse partijen gaan waar wij sls sector dus niets mee op schieten.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot zomer , stikstofminister , christianne van der wal en van der wal ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0