D66: Minister Adema moet steun aan Gendertwijfel intrekken



Quote:
D66-Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken vindt dat de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zijn steun voor een manifest tegen de nieuwe transgenderwet die het kabinet heeft ingediend, moet intrekken.

Deel dit artikel

Reacties

+7
Bartlehiemboer
Ik wilde deze even plaatsen, alles moet zoals D66 het in de kop heeft....
+1
klant
@Bartlehiemboer nog een paar maand provinciale verkiezingen, einde d66
+1
Bartlehiemboer
@klant Ja kreeg net de peilingen van deze week onder ogen. je gelooft het niet maar de coalitie staan nog steeds hoog in de peiling. Vertrouwen in kabinet is een 3 en toch staat Vvd nog steeds bovenaan. Dan klopt er toch iets niet (denk ik). Peilingen waren wel uitgevoerd door de Npo.
ntd79
@Bartlehiemboer ik ben bang dat dat wel klopt. Degene die het meest lijden onder dit beleid waren toch al geen VVD stemmers. Er zijn er nog steeds zat die als gezin een wat bovenmodaal inkomen hebben, paar panelen op het dak, de eerste elektrische auto enz enz. Nieuwbouwwijken vanaf de jaren tachtig, dorpen en middelgrote steden zitten er vol mee, die gaan echt geen bbb stemmen, weinig alternatieven en ach, zo slecht hebben we het eigenlijk niet, die stemmen gewoon Rutte en d66. Die hebben wel een beetje compassie met boeren, toeslagenouders en modaal en alles daaronder, maar dat is maar heel beperkt.
ntd79
@ntd79 de enige partij die kamikaze achtig bezig is geweest is CDA. Wat die precies dachten is mij nog steeds een raadsel. Denk de arrogantie dat ze hun doelgroep niet nodig hebben🤔
Bartlehiemboer
@ntd79 U hebt gezien welke mensen er voor CDA in de kamer zitten? Mijn anti kerk gevoel komt elke keer weer terug als ik ze zie en hoor. Vroom voor in de kerk, maar ondertussen.... Kom zelf uit een streng gereformeerde omgeving. Nee, televisie was not done. Daar kon de duivel wel in zitten. Ondertussen wel een televisie op zolder uit het zicht. Dat...
Maar moet toegeven dat het geloof laatste tijden steeds meer terug komt door mijn Wappie theory.
Je ziet dat de slang (satan/duivel) bezig is binnen onze regering/omgeving. Volgens mij. Ook in de media herken ik dit. Alsof ze hun ziel aan de duivel verkocht hebben. Waar we vroeger om konden lachen en af deden als onzin. Begin ik mij hier nu wel in te verdiepen. Een duidelijk voorbeeld. De stoel waarin de paus zijn zitting heeft is een open slangenbek ???
Albert Peters
@ntd79 ik heb helemaal geen boven modaal maar wel deze regering wat de rest voorstaat zijn loze woorden sorry
De meesten zullen het niet met me eens zijn hier hoeft ook niet
Jannus
Quote Reactie van @klant:
einde d66

Dit is een mooie blunder door het op de man te spelen en niet op de bal zoals Bart Kemp dat zegt,het gaat om het beleid en de regelgeving en niet om de persoon
de Tank
@Bartlehiemboer Net als alle ministers zal ook deze het beleid van het kabinet moeten onderschrijven. Zo verwonderlijk is dit dus niet.
weurding
Genderkwestie en landbouw....
+1
sorry

+2
Marco69
Je kunt een jurk aantrekken je laten opereren je voordoen en voelen dat je vrouw bent. Maar je zult er nooit 1 zijn.
Het is krakzinnig om van anderen te eisen zij als vrouw te zien en vooral rechten van vrouwen op te eisen(kleedruimte sport). Enige wat ze tegenin brengen dat je transfoob bent.
Wat D66 doet is VROUW HERDEFINIËREN.
de Tank
@Marco69 waarom denk je dat mensen dat doen?
Marco de 1ste
@de Tank Omdat het lekker progressief is ,en afzetten tegen conservatisme. Liefs zo jong mogelijk stimuleren dat je als kind nog kunt kiezen wat je wilt zijn M/V . Autorijden en alcohol drinken vanaf je 18de. Maar zo ingrijpens als geslachtsverandering mag al eerder zonder tussenkomst deskundige.
Als je denkt dat gender alleen tussen de oren zit kun je beter naar een psycholoog gaan.
Btw ik verdenk D66 ervan dat ze pedofilie ook wel best ok vinden.
Albert Peters
@Marco de 1ste jij ben het er niet helemaal mee eens waar schijnlijk
Maar ieder mag datZelf bepalen
We leven gelukkig in een vrij land wat dit beteft
+2
Marco de 1ste
@Albert Peters Vind ik ook prima dat een ieder wil zijn wie die wil zijn. Maar verwacht niet van een ander dat ook te vinden. Wat ik niet prima vind is dat transmannen ( met behouden geslachtskenmerken) zich vrouwen safespaces opeisen ,zoals kleedruimtes douches en toiletten.
de Tank
@Marco de 1ste Juist omdat het zo ingrijpend is kun je iemand echt niet aanpraten dat hij/zij uiterst ongelukkig is het lijf wat ie heeft Hoe zit dat met mensen die nu op hun 60e er voor uitkomen daar hun hele leven mee te worstelen? , juist omdat het door het vooroordeel wat jij daar over ook hebt voor hen onmogelijk was dat eerder bespreekbaar te maken. Die mensen hebben het in ieder geval niet aangepraten gekregen in hun jeugd. Hoe je dat verder in de wet vastlegt heb je het er met elkaar over. En net als veel zaken nu vind ik dat D66 een veel te grote invloed heeft.
Melkboer16
@Marco69 het begint tww al op de lagere school met die onzin.
En het ergste is dat die ouders en begeleiders er nog in mee gaan ook.
En school moet het allemaal maar goed vinden incl de andere ouders en jij kinderen.
Kinderen worden zo gehersenspoeld
kanniewaarzijn
Kunnen we meteen ervaren hoe recht de rug is van de nieuwe natuurminister.
+1
Albert Altena
Ik ken een vrouw van de lagere school.
Ze trouwde met een man.
Op ong. dertigjarige leeftijd scheidde ze en ging samenwonen met een vrouw.
Na enkele jaren ging ze weer trouwen met een man en kreeg nog twee kinderen.
Kortom. Zo veranderlijk kan een mens zijn met zijn gevoelens.
Zal het ook niet zo kunnen zijn met gender?
+3
Melkboer16
@Albert Altena joh het is gewoon een modegril. Ik vind alles best zolang ze de verbouwing zelf maar betalen en de maatschappij niet lastig vallen!
Zit alleen nog te wachten op een programma met spijtoptanten geïnterviewd door Gorden en Gerard Joling.
Frans1
@Albert Altena nee. Je bent of mannelijk, of vrouwelijk. Meer smaken zijn er niet.
Porky
@Frans1 juist , die hele woke beweging en woke gedoe word steeds gekker in dit onderhand stapelgekke land
jordi 1455
@Porky Niet alleen hier, overal in het westen zie je deze onzin.
+2
arie.j
D66? Die noemen zich democraten , maar zijn in de praktijk meer voor de (beter hun)dictatuur.
+14
Bennie Stevelink
Brief van mijn zuster in de Volkskrant van een paar dagen geleden.

Quote:
Rinske van de Goor betoogde in haar column dat alle toiletten genderneutraal moeten worden. ‘Dan horen intersekse en transgender mensen er ook bij.’

Ik zit in een rolstoel. Er zijn in Nederland 2,5 miljoen mensen met een matige tot ernstige handicap of chronische ziekte. Wij hebben een toegankelijk toilet nodig. Met beugels, een fatsoenlijke wastafel en ruimte voor een rolstoel.

Zeker de helft van de horeca in Nederland heeft geen fatsoenlijk rolstoeltoilet. Chromosomaal voorsorteren is op zijn hoogst ongemakkelijk, niet kunnen plassen omdat er geen toegankelijk toilet is, is een echt probleem.

Zullen we het voortaan alleen nog hebben over de echte toiletproblemen? De rest is namelijk gezeik.
Marianne Stevelink, Borne

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot van ginneken , landbouw en natuur ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
0