RFC on tour.

Brief van RFC op de mat of dat ze is een keer langs mogen komen, waarschijnlijk om te vertellen dat ik beter aan hun kan leveren. Meer mensen een brief gehad? Of is het iets wat alleen hier in het westen speelt?

Deel dit artikel

Reacties

+1
demelkboer
Geen derogatie is minder melk...... rfc voelt de bui al hangen
sorry
@demelkboer mannen met visie
+1
Afm2011
@sorry sarcastisch bedoeld zeker.....
Jaren zeuren over "melk in de rode bakjes" , trouwe leveranciers ( waaronder PP in Twente) wegpesten. En nu nieuwe leden binnenhalen ???? Voor de rode bakjes??????
de jonge
@Afm2011 haha precies, jarenlang extra eisen en toestanden bedacht anders konden ze zogenaamd de melk niet kwijt en dan is er nu een krapte waardoor ze nu bij rfc blijkbaar zonder moeite te hoeven doen hun eigen ""nichemarkt"" hebben en dan gaan ze nieuwe klanten aantrekken om de rode bakjes weer te kunnen gaan vullen....tsja wat moet je er van zeggen, ook daar is de linkse natuurkliek erin geslopen en waar die zitten hebben ze volgens mij andere rekenmachines die in de praktijk vaak niet de uitkomsten hebben die ze in theorie ingetypt hebben...
sorry
Quote Reactie van @Afm2011:
Voor de rode bakjes??????

mannen met een missie
Melkboer16
Het is niet verboden om leden/leveranciers te werven!
Nog niet zo lang geleden was een Melkveehouderij met een RFC-lidmaatschap bij verkoop zo een half miljoen meer waard!
En eerlijk gezegd betalen ze altijd een beste melkprijs uit
Realisme
@Melkboer16 van die half miljoen heb ik hier in de buurt niet veel terug gezien bij de bedrijven die overgekocht zijn😂 maar mijn vraag was ook meer uit interesse of dat het een landelijke werving is of niet.
+3
robbies
@Melkboer16
Quote:
En eerlijk gezegd betalen ze altijd een beste melkprijs uit

Je snapt de garantieprijs systematiek nog steeds niet en ook het jaarverslag lezen is teveel gevraagd?
Melkboer16
@robbies ik snap m heel goed!
Dat er de laatste jaren te weinig winst is gemaakt en daardoor prestatietoeslag uitgekeerd ben ik met je eens.
Maar mijn kids hebben ook wel eens een minder goed rapport gehad en daar zijn ze niet slechter van geworden. Zijn ook altijd over gegaan en het blijven mijn kinderen👍
+2
Noorderling
@Melkboer16
Met een 5,5 tevreden zijn is een keuze, mag toch hopen dat de investering van de leden iets serieuzer wordt genomen dan suikeroom spelen.
+2
robbies
@Melkboer16 die prestatietoeslag is mijn minste zorg. Wat ze er voor hebben moeten doen om überhaupt zwarte cijfers te schrijven is mijn grootste zorg. Er werd niet 110% voor de toko gestreden door de top. Schuld lag bij de overaanvoer door leden, niet door het gebrek aan inzicht in de ambities van de leden. Het lag aan valuta, politieke spanningen en niet aan de verwaarlozing van de thuismarkt. Excuses te over, maar geen plan.
jg
@Melkboer16 Dit soort onzin past hun het beste...
newholland6640
Klopt hier ook.
robot
Blij dat ik van hun af ben .arrogant volk .
+1
newholland6640
@robot waar ben je hee. Gegaan?
jerseys
Er lopen momenteel veel Bel Leerdammer boeren over naar RFC naar het schijnt.
labella
@jerseys ten opzichte van Bel Leerdammer is elke overstap een voortuitgang....😂
Vechtdalboer
Heb afgelopen week mijn lidmaatschap bij FC opgezegd. Als stalmelker met behoorlijke omvang kan Fc niet meekomen en het belangrijkste je wordt niet gewaardeerd.
robbies
@Vechtdalboer ten opzichte van wie?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot rfc ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!