Agrarisch bedrijf + leermeester gezocht.

Beste Akkerbouwer, Veehouder of Loonbedrijf.

Ik ben een boerenzoon van 36 en tot mijn grote verdriet ben ik door chronische ziekte lang arbeidsongeschikt geweest.
Gezien het boerenleven voor mij alles is heb ik jaren lang gevecht (dmv medische onderzoeken, gebruik van medicatie, therapieën etc) voor herstel.
Voor meer details hierover kunt u lezen op mijncvs.jouwweb.nl/
Wellicht herkent u uzelf ook hierin… grote liefde voor de agrarische leven en alles uit de kast halen om deze liefde te laten uitkomen.
Nou vele jaren later heb ik met veel vallen en opstaan eindelijk succes geboekt en ben ik op zoek naar een werkplek op een agrarisch bedrijf waarvan de eigenaar ook open staat om mijn leermeester te zijn zodat ik meer ervaring op kan doen in de akkerbouw of loonwerk.
Ik heb de basiswerkzaamheden geleerd vanuit huis en van andere agrarische bedrijven waar ik voor korte periodes hebt gewerkt maar ik wil nog veel en veel meer ervaring op doen en nieuwe dingen leren.
Ik wil dan beginnen met 2 dagen per week en dan langzaam opbouwen naar fulltime.
Dit vanwege de stap van 0 naar fulltime nog te groot is.
Mocht dit zijn gelukt dan wil ik uiteindelijk ook weer terug naar school op de diploma’s te kunnen halen zodat ik het familie pacht bedrijf kan overnemen. Mijn grootste droom en enigste doel waar ik al 18 jaar voor aan het vechten ben. Maar voordat ik hieraan kan beginnen moet ik eerst weer fulltime kunnen werken (een eis van de opleiding)
Ik ben al 3 jaar zoekende naar een vast bedrijf maar tot nu toe zonder succes gezien de meeste bedrijven al voldoende vaste mensen in dienst hebben of de bedrijven zochten alleen tijdelijke krachten voor bijvoorbeeld de oogstperiodes.
Mocht u open staan om mij te helpen mijn dromen waar te maken dan hoor ik graag van u.
Mocht u niet geïnteresseerd zijn dan zou ik zeer op prijs stellen als u een foto maakt van deze oproep en de foto dan naar al uw agrarische vrienden op whatsapp of facebook stuurt of op uw facebook pagina vermeld (mocht u die hebben).
Mocht u of iemand anders interesse hebben mij te helpen dat kunnen ze mij bereiken op: agrarischbedrijfgezocht@proton.me

ps, Bent u een werkgever die veel verder weg woont, mij wel hulp wilt bieden maar kwa afstand denkt ‘dit gaat hem niet worden’. Mocht u tijdelijk onderdak kunnen bieden dan ben ik wellicht ook geïnteresseerd.

Ps 2: Bent u een vrijgezelle boerin, dan ben ik ook geïnteresseerd 😛
Je weet nooit een hoe een koe een haas vangt 😉

Deel dit artikel

Reacties

vredestein
Gezien afbeelding niet werkt. hier nogmaals proberen.

(klik om te vergroten)

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot familie , opbouwen , akkerbouw , loonwerk , ervaring , loonwerker , facebook , gezocht , Agrarisch en akkerbouwer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!