Mestprobleem kan gasvoorraad nog verder verkleinen


Quote:
Het toch al schaarse gas waarmee Nederland de winter door hoopt te komen, dreigt te worden benut voor kunstmest.

Deel dit artikel

Reacties

+3
Twentsch Land
Derogatie ...... dat er zolang over nagedacht moet worden .... voor een tal grote onzekerheid in hun bedrijfsvoering terwijl begin dit jaar al eenvoudig ja of nee gezegd had kunnen worden .... want om er een half jaar extra over te denken en met antwoord te komen als het uitrij seizoen voorbij is ronduit belachelijk.

Of komt er nu toch derogatie .... niet op de eerste plaats maar om een run op gas te voorkomen.
+7
spotmelker
Framing van de bovenste plank!
De landbouw/boeren de schuld geven dat de burger zijn energie nota niet meer kan betalen. En de exponentiële zakkenvullers gaan 😁 😁 over straat.
T60401
Goed artike,l tel daar bij op de droogte in heel Europa, krappe melkaanvoer met bijbehorende prijsstijging en de hoge slachtprijzen. Dan moet je wel lef hebben om een verdere krimp te stimuleren door derogatie af te schaffen.
+2
Melkveehouder.
Beter was een artikel : “ gebruik van meer dierlijke mest in plaats van kunstmest kan gasvoorraad Nederland aanzienlijk vergroten en voedsel betaalbaar houden”.
Melkveehouder.
Als de gasprijzen op dit niveau blijven of stijgen, dan durft binnenkort in Europa niemand meer te spreken over een mestprobleem. Dan mag Frans Timmermans uitleggen hoe hij de mensen betaalbaar denkt te voeden.
Grasbaal

cs-agrar
Kou kan je tegen kleden, en mits je ook goed eet hoeft dat geen probleem te zijn, tenzij er geen eten is.....

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot winter , gas , kunstmest en mestprobleem ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!