Remkes praat verder, Demmers zegt akkoord met LTO op

Remkes praat vandaag verder om te onderzoeken of hij de belanghebbenden rond het stikstofdossier bij elkaar kan brengen. Hij staat voor een moeilijke week, zeker nu vanmorgen Natuur & Milieu aankondigde een eerder stikstofakkoord met de belangrijkste private spelers op te blazen. De ogen zijn gericht op boerenvoorman Sjaak van der Tak die zich als persoon een positie tussen de partijen heeft weten te creëren, maar waarvan onduidelijk is welke...

Deel dit artikel

Reacties

BertK
Demmers van Natuur en Milieu zegt op. Liever dat van der Tak en Lto opzeggen wegens onkunde bij club Demmers & co.
klant
Laat sjaak lekker thuis in de zon liggen
+4
Twentsch Land
Jetten vandaag ook bij aan tafel .... tuurlijk !

Een fijn clubje vandaag daar bij elkaar, oordelen over de boeren die het landschap onderhouden en gezond voedsel verbouwen.
BertK
@Twentsch Land Het eerlijke verhaal telt niet, zijn alleen uit op goedkope extra natuur. Dat tbo"s de natuur niet kunnen fixeren (ook niet met exact gewenste hoeveelheid stikstof) snappen ze niet.

Wat versta je onder instandhouding van de natuur?
+1
kanniewaarzijn
Als je dit artikel zo leest zou je denken dat Tak de bemiddelaar is en niet Remkes. Dat is helemaal niet de taak van de LTO om "de kerk in het midden te houden".
Jannus
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
"de kerk in het midden te houden".

Prachtige uitspraak,de kerk staat altijd in het midden,

oranje,blanje, bleu en het wit hangt altijd in het midden ook al hangt de vlag op zijn kop

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot onduidelijk , lto , milieu , natuur , remkes , stikstofakkoord en sjaak van der tak ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0