Op gesprek bij Remkes...

Weet iemand vanuit welke organisatie de heer Keurentjes aan tafel zat bij Dhr. Remkes? Zag hem zitten aan tafel en later tijdens de vragen van pers aan Dhr. vd Tak

Deel dit artikel

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Twentsch Land
Hum 🤔

Steeds meer personen aan die tafel die niet in het belang van de boeren daar zitten......idd grietje wat moet die man daar 🤐
Grietje62
@Twentsch Land Ik zeg niet dat hij daar niet moet zitten..... Maar wil wel graag weten waarom hij daar wel zit! Namens wie? Hij zat keurig naast minister van der Wal.
Twentsch Land
Ik zeg niet dat hij daar niet moet zitten

Nee dat zeg jij ook niet,

ik zeg het wel....vond hem niet zo geweldig bij rfc en dan nu hier aan tafel ....
Maar waarom en hoe en door wie genodigd weet ik niet.

@Grietje62
Melkboer16
Geen idee, dat is een beroeps leugenaar. Zat als voorzitter van RFC op een plek waar hij niet hoorde te zitten! Wist allang dat hij ging stoppen en heeft de laatste 20 jaar geen koe gemolken.
labella
Hij is voorzitter van de RvC van Groningen Seaports, misschien nog wat grond nodig.🙈
+4
Melkveehoudernh
@Vario512 wat zijn er toch ongelofelijk veel onzinnige clubjes in dit land, hier is die baarsma ook weer bij betrokken, net als onze grote vriend edje nijpels...
+1
Grietje62
@Vario512 Dank je wel. Ik zie hier namen staan..... waardoor ik wel wat vraagtekens voor ogen krijg.
transitiecoalitievoedsel.nl/anbi-aanvrage/
+5
Jan S
@Vario512 Keurentjes is lid van de initiatiefgroep Regie op Ruimte. Andere leden van deze initiatiefgroep zijn Alex Datema (melkveehouder), Cees Veerman (vm minister LNV), Jan Willem Erisman (hoogleraar), Jos Verstraten (melkveehouder), Krijn Poppe (landbouweconoom) en Willem Lageweg (Transitiecoalitie Voedsel).

Volgens mij zijn dit nu niet bepaald de mensen die veel vertrouwen genieten onder de boeren.

Wie heeft dit clubje in het leven geroepen en wie betaalt die beroepspluchplakkers die pretenderen iets voor ons te doen. Het enige wat ze doen is hun bankrekening spekken en ons allemaal wetten en regels door de strot douwen. Walgelijk volk.
+6
Araboer
Dit fijne clubje met onderstaande streven is 1 van de vele waar Fransje en anderen tegenwoordig de plucheverslaving voort kunnen zetten. Mensen die zelf geen melkveebedrijf draaiende kunnen houden wel het beleid voor de toekomst laten ontwikkelen. Geen wonder dat de sector ondertussen op de rand van de afgrond staat.

(klik om te vergroten)

+1
laatste strijder
@Araboer Je kunt de lijntjes in t vergadercircuit zo uitstippelen........zomaar wat willekeurige agrarische toekomst redders : CDA , RABO, LTO ,RFC , NGO's (not ☹ )
Grietje62
Denk dat het mij nu wel helder is:

transitiecoalitievoedsel.nl/tcv-ondertekent-green-…

TcV streeft naar een eetpatroon waarin meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten worden geproduceerd en geconsumeerd. De voedselomgeving is een belangrijk middel om tot een verschuiving te komen in het eetpatroon. Onze bijdrage om de Green Deal kracht bij te zetten is om te voorzien in kennis en expertise vanuit onze achterban, het delen van ons netwerk en toe blijven zien of de consumptie kant van het thema voedselomgeving een belangrijk onderwerp blijft van de Green Deal.

(begrijp alleen de rol van voormalig RFCampina-man niet..... minder dierlijke eiwitten eten.....)
Ik weet genoeg..... fijne zaterdag nog!!
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Grietje62:
begrijp alleen de rol van voormalig RFCampina-man niet.

Wiens brood men eet...
+1
de jonge
@Grietje62 en dan nog even een co2 appje van de rabo en ing etc en ze kunnen iedere burger precies sturen waar ze ze hebben willen.........

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot pers en remkes ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1.517
TREFWOORDEN