Opnieuw trappen boeren in de trucjes van Mark Rutte - Opinie Vergaderboer Twee

Quote:
Opnieuw trappen boeren in de trucjes van Mark Rutte. Al in het voorjaar kon je aan zien komen dat de aanpak van Rutte IV op een clash met de boerenstand ging...

Deel dit artikel

Reacties

+2
BertK
Boeren krijgen steeds meer gelijk, als Rutte niet redelijk wordt, snijdt hij zichzelf in de vingers.
+1
mlkvhoudr
@BertK niemand wil bij die gekken horen (als het boeren zijn) die spullen op de snelweg gooien. Ik ben geen voorstander van een gesprek, een verkennend gesprek is weer lekker grijs gebied daarom hebben ze het ook zo genoemd, de achterban van LTO geeft geen ruimte voor zachte halfslachtige oplossingen daar praat deze vergaderboer niet over.
Dus weinig toegevoegde waarde deze column
+1
cornelissen
Het probleem voor lto en mogelijk ook andere organisaties is ,dat bestuurders zelf met hun bedrijf niet allemaal de vergunningen in orde hebben en de pas is afgeschoten. Daardoor worden ze langdurig gegijzeld en zitten ze ook nog nu met `valse`pas melders, die boven komen drijven.. Immers ,iemand die een nb vergunning heeft voor zijn activiteiten kunnen ze alleen maar uitkopen of desnoods onteigenen , dus die kan min of meer ontspannen naar een verkenning gaan luisteren. Het overleg toentertijd met het ministerie omtrent de fosfaatrechten was een makkie voor de belangenorganisaties, ze hadden immers als bestuur voorkennis , zelf aangevraagd en waren zelf persoonlijk niet ernstig gedupeerd. .De ellende van het fosfaatrechtendrama konden ze op hun onwetende leden met onomkeerbare verplichtingen op de peildatum afwentelen en korting voor de niet grondgebonden niet uitbreiders. Nu wordt dat allemaal wat moeilijker , nu ze zelf ook niet alles door de afgeschoten pas in orde hebben.
mlkvhoudr
@cornelissen onteigenen Nb gaat ook niet lukken op stikstofbasis heb ik begrepen

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voorjaar , mark rutte en vergaderboer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!