Stelling: Goed dat Rutte nog premier is



Quote:
Rutte is dinsdag de langstzittende premier van Nederland. Hij heeft dan het record verbroken van Ruud Lubbers, die 4309 dagen het land leidde. Heeft u nog vertrouwen in Rutte als minister-president?

Deel dit artikel

Reacties

+1
-Jan-
Van mij mag hij coach van het vrouwen elftal Duitsland worden,hebben ze daar 3 ballen om mee te spelen
+2
cjw73
Vond hem altijd redelijk goed maar kaag 1 is de grootste fout die hij kan begaan.
+1
bio boer
@cjw73 vvd is ook hele andere partij geworden in loop van tijd en cda niet anders
cjw73
@bio boer misschien wel. Maar vvd was bij de verkiezingen verweg de grootste partij maar bij de formatie hebben ze zich veel te veel laten sturen door d33. Maar dat is eigen schuld door bij voorbaat rechtse partijen uit te sluiten.
Twentsch Land
Het was een zware handel D 66 had liever GroenLinks en PvdA er bij gezien.

@cjw73
+3
cjw73
@Twentsch Land net wat ik al zei schuld. Rutte had bepaalde partijen uitgesloten en kon daardoor over rechts nooit een meerderheid krijgen. En toen is hij op bijna alle punten van d66 akkoord gegaan. Onderandere de stikstof puinhoop waar we nu in zitten.
Twentsch Land
Over rechts was ook geen mogelijkheid .... Wilders kan wel met wat dingen gelijk hebben maar zijn manier van presenteren is alles behalve regeren, hij wil zijn gelijk en zo niet zet hij de hakken in het zand .... zo werkt het niet in een coalitie ... het is niet anders als in een goede relatie , namelijk geven en nemen. Dan zitten we nog met fvd .... ligt soms op lijn met de PVV als ze beiden in eigen hok zitten, samen in het speelveld zien ze elkaar als concurrenten en gunnen elkaar niet wat, dus onenigheid...komt dus ook niet verder.

Is het wat we nu hebben dan wel wat ... nee

Hoe had het dan wel gemoeten ...?

Nieuwe verkiezingen toen ?

Denk dat dat kaag toen nog meer in de kaart had gespeeld.

Of dat de VVD zich had terug getrokken, eer aan zich zelf houden en een totaal links kabinet ?

Vanaf begin gezegd dat het een hele moeilijke constructie zou worden met deze verkiezingsuitslagen.

Maar misschien had totaal over links wel het beste geweest .... het had heel veel boeren de kop gekost, meer dan nu gaat gebeuren en voor de rest het land in nog grotere problemen ..... sommigen moeten dat eerst ervaren voor ze het over rechtse beleid als toch beter zien.


@cjw73
+3
weurding
Wat heeft ie niet goed gedaan? Wat wel was makkelijker geweest
bio boer
@weurding een probleem aanpakken kan die niet praten wel
+1
achterhoeker2
Zijn grootste verdienste is dat ie kaag 1 heeft tegen gehouden, D66 wilde samen met groen links en de PVDA een kabinet vormen (volstrekt niet in lijn met de verkiezingsuitslag)
Maar nu is het wel klaar met Rutte.
+2
pieta
Quote Reactie van @achterhoeker2:
Zijn grootste verdienste is dat ie kaag 1 heeft tegen gehouden, D66 wilde samen met groen links en de PVDA een kabinet vormen

Die hebben 41 zetels samen. Hij had gewoon over rechts moeten gaan. Dat zou recht aan de verkiezingsuitslag doen. Het is trouwens wel van een heel bedenkelijk niveau als je grootste verdienste het voorkomen van de vorming van een kabinet is.
+2
kanniewaarzijn
Hij wordt met de dag gestoorder!
stefanus
@kanniewaarzijn 12 jaar regeren op basis van vele leugens, kan je beter concluderen dat mensen om hem heen een beetje gestoord zijn.
stefanus
@stefanus Of die er op gestemd hebben.
+3
kanniewaarzijn
@stefanus De hele kliek eigenlijk.
+2
de jonge
Als je ziet wat er nu in almelo is gebeurd in opdracht van de staat, waar mensen die gewoon lopen zonder reden in elkaar geknuppeld worden door romeo's het is om te kotsen bv nederland en ik weet nu wel hoe het zit met het afval midden op de snelweg waar we nooit geen beelden van het lossen zagen met trekkers midden op de snelweg, het grootste deel is er in mijn ogen niet door de boeren neergegooid.... nederland is verrot en corrupt tot op het bot onder leiding van rutte kaag cu en cda....
weurding
+3
robbies
Afgelopen weekend op radio 1 een rake analyse gehoord over Rutte. Hij is een manager, geen visionair. Die stapeling van crises in Nederland komt omdat hij eigenlijk nooit iets oplost, maar alle problemen wegschuift naar zijn secondanten. Hij is ook redelijk autistisch, gaat altijd naar dezelfde hotels en vakantieoorden met dezelfde mensen. Woont ook al 20 jaar in hetzelfde studentenflatje blijkbaar, waar de boeken in ikea-kasten staan.

nporadio1.nl/uitzendingen/nieuwsweekend/…
weurding
Weidezicht
@robbies maar dan wel elk nieuw studiejaar nieuwe studentes (of studenten..)

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot record ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN