'Is Trump echt begaan met de Nederlandse boer?'

Sinds deze week blokkeren radicale boeren en sympathisanten in diverse provincies snelwegen. Niet alleen met trekkers en trucks, maar ook met meegebracht afval, asbest, autobanden en strobalen. De blokkades veroorzaken files en ongelukken. Ondertussen barbecueden de actievoerders demonstratief op het asfalt.

Deel dit artikel

Reacties

+3
Twentsch Land
Nee ... trump enz enz zijn niet ( zo ) begaan met de Nederlandse boer maar dat neemt niet weg dat hij wel een duidelijke analyse heeft en een en ander consequent durft te zeggen en niet alleen de agrarische wereld maar ook hoe Nederland zich afhankelijk maakt van bv Rusland.
+1
robbies
De pavlovreactie van de Trumphaters. De Snoo vindt Trump niks, dus schrijft vervolgens in haar hele column niets over wat hij gezegd heeft. Alleen omdat het uit de mond van Trump komt, heeft het voor haar geen waarde.
+1
Twentsch Land
Column schrijvers hebben behoorlijk macht, voor velen spreken ze waarheid of muziek naar hun oren, velen volgen zonder denken die gedachte.

@robbies
George
Weer een Column waar niemand wat aan heeft. Het wordt wel een beetje sneu wat ze telkens denkt te moeten schrijven. 😀
+2
laatste strijder
Hij weet niet eens waar Nederland ligt .
+3
komelker 2
@laatste strijder Waar Nederland ligt zal hij wel niet weten. Maar hij weet wel waar Friesland ligt, want daar is zijn boot gemaakt. En die word daar nog onderhouden.
+1
laatste strijder
@komelker 2 Zooo , das een klant waar je zuinig op moet zijn .😉
bio boer
@komelker 2 in makkum liggen wel deftige bootjes in de haven soms 😅
+1
bio boer
+4
Grazy
Ja Trump is echt begaan met de Nederlandse boeren, net zoals hij was met zijn eigen boeren. Hij weet maar al te goed waar zijn eten vandaan komt. We hebben nu nog de Farm Bill van Trump, als die volgend jaar afloopt zal het hier ook anders gaan worden, de Amerikaanse boeren zeggen al dat ze dan ook snelwegen moeten gaan blokkeren net als de Nederlandse boeren, jullie zijn al wereld beroemd! Ga zo door!!!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot asbest , afval , trekkers , trump en asfalt ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0