Wat voor een trekkerspel is dit?

Hoi beste tractorfanners,

Ik heb een vraag over een spel dat ik vroeger vaak gespeeld heb. Ik denk zo'n 7 jaar geleden. Ik ben de naam kwijt en wil graag weer er achterkomen hoe het spel heet en als het nog bestaat. Het was volgens mij een een soort 2d spel en je perspectief was zeg maar vanaf achter de trekker zelf net zoals je in een trekker stapt bij farming simulator. Het was volgens mij een buitenlands spel: ik denk duits. En je kon volgens mij melkbussen verzamelen onderweg en je reed door een berglandschap. Ik snap dat de beschrijving een beetje vaag is maar misschien dat jullie hier wat mee kunnen doen, zodat ik mijn nostalgische gevoelens weer kan bevredigen.
Alvast bedankt

Deel dit artikel

Reacties

brauheist
Simtractor?
Pauls
Of mss Professional Farmer (2014) ?
Oldtimer-fan
Is dat niet van Landwirt.com? Daar zat je op een Steyr en kon je inderdaad melkbussen, hooibalen etc verzamelen. En als achtergrondmuziek had je het liedje "Steyrer men san very good" van de Stoakogler.
tommy6610
Fendttttttt
@Oldtimer-fan Ja dat is m. Hartelijk bedankt! Alleen kan je het helaas niet spelen omdat flash player er niet meer is.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot trekker , hoi , farming simulator , vroeger , heet , farming en simulator ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0