VVD Noord-Holland: We zijn gek als we onze welvaart te grabbel gooien voor stikstofmaatregelen

Volgens de VVD Noord-Holland is de stikstofaanpak van het kabinet te eenzijdig gericht op het uitkopen van boeren en is er te weinig perspectief: “Wij willen dat in Noord-Holland alle boeren die willen blijven ondernemen, deze verduurzamingsoperatie gaan meemaken. Dat is wat ons betreft een randvoorwaarde voor het stikstofbeleid van de provincie. We zouden wel gek zijn als wij ook onze voedselproductie uitleveren aan landen met dictatoriale trekken.”

Deel dit artikel

Reacties

+5
Kars
Dacht dat de Nederlandse regering dictoriale trekjes vertoonde 🙊
+5
aapheuvel
Voedselveiligheid komt niet in gevaar want dat gaat mondiaal , volgens staghouwer
aan de andere kant lullen ze dat het voedsel regionaal en duurzaam geproduceerd moet worden .................. snappen we het met zijn allen noch man man man ze lullen allemaal uit hun nek
BertK
@aapheuvel Als alleen in Oekraine oorlog is, liggen de voedselstromen al onder invloed, laat staan dat er op nog een paar plaatsen oorlog of een ramp is.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @aapheuvel:
Voedselveiligheid komt niet in gevaar want dat gaat mondiaal , volgens staghouwer

voedelveiligheid en voedselbeschikbaarheid zijn verschillende dingen. Zon's Staghouwer heeft niet of wil niet door hebben dat je aardige verschuivingen op wereldvoedseltoneel gaat krijgen als NL daar, als zgn 2e grootste exporteur, niet meer of amper op gaat deelnemen.
de jonge
@aapheuvel europa heeft genoeg he,volgens deze kwibus...dit kwam eruit nadat gideon van meijeren hem eens goed aanvroeg.
+3
stefanus
VVD is de campagne richting provinciale verkiezingen al begonnen. Proviciale vvd vindt het allemaal niet kunnen en Rutte die goedlachs boeren bezoekt roept dat het allemaal heel erg is en ondertussen gaat het hele circus achter de schermen gewoon door met vvd minister aan het roer. Hoe hypocriet ben je dan.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voedselproductie , vvd , ondernemen , stikstofbeleid en stikstofaanpak ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!