Miljardenconcerns hebben flinke vinger in de pap bij boerenprotesten

Grote veevoeder- en zuivelbedrijven hebben de afgelopen jaren het boerenprotest tegen de stikstofplannen ondersteund en gefinancierd. Het gaat om miljardenbedrijven die belang hebben bij de instandhouding van de huidige situatie. Niet alleen de boer is de drijvende kracht achter de protesten, maar ook de aandeelhouder.

Deel dit artikel

Reacties

stefanus
Zelfde als pvdd gefinancierd is ? Gooi de bedragen maar op tafel.
Noorderling
Coöperaties ja..
Hans van Bergen
Nu.nl dat is net als npo bnnvara alle kranten avro allemaal d66 reclame campagnes.
Vantveen
Er werd toch zo geroepen dat de agrarische sector maar 2% van de economie was? Nu het ze uitkomt telt dit opeens wel mee. Gaan we al naar de 7-8%. Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen en dit kabinet saneerd nog even een halve sector weg
+1
CaseCS130
Bijzonder grappig ja. Ene moment stelt de agrarische sector financieel niks voor en kunnen we makkelijk zonder in Nederland, andere keer zijn alle boeren miljonair en de bedrijven erachter miljarden concerns. Make up youre mind?
Vdejong
@CaseCS130 wij waren ook even miljonair tot we een andere boerderij kochten😉
Elvis
@Vdejong toen was je ook ff geen boer
Fred4130
Gaat NU.nl dan ook even uitpluizen waar de beroepsdemonstranten van Extinction Rebellion , Milieudefensie, Greenpeace etc van betaald worden ? En dan bedoel ik niet de loterijen die er forse bijdragen aan uitkeren, maar de elite erachter. Zal wel niet vermoed ik zo.
Todi
@Fred4130 Nauw wie zitten daar achter. Even helpen toch?
Fred4130
@Todi waarom? Zij worden voor nieuwsgaring en achtergrond onderzoek betaald ik niet, alleen past dit soort onderzoek niet in hun straatje dus zal het niet gebeuren. Maar als jij zo bijdehand bent , ga je gang zou ik zeggen.
jan 10
Idd,flinke ondersteuning gehad ,afgelopen jaren 8 x op pad geweest voor onze sector met m,n rooie 5150,telkens een ton op m,n rekening gekregen,gaat super zo....:😬
Jannus
@jan 10 Hier ook,loop helemaal binnen en overweeg beroeps te worden

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot boerenprotest , stikstofplannen en boerenprotesten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0