Agenda's die onze overheden volgen?

Deel dit artikel

Reacties

groeier
Even is wat bijzondere achtergronden op een rij gezet door deze vrouw.
+2
Bartlehiemboer
@groeier Ben bijna in slaap gevallen. Zijn we eigenlijk niet meer gewend zo traag spreken en zoekende naar de juiste woorden. Maar hierdoor blijf je vaak wel luisteren. Ik wist het ook wel en had het boek ook al gelezen. Maar ze zet het toch nog even uiteen hoe een verloop gaat van belachelijk naar begrip.
Zelf moest ik ook eens met iemand mee naar een soort sekte gemeente. Je stapt er in met allemaal vooroordelen maar je wordt helemaal mee gezogen met het verhaal zodat je bij het verlaten bijna denkt dat ze nog gelijk hebben ook en dat je er als groep niet alleen in staat. Zeer gevaarlijk. Ik wist dat ik er ook niet een tweede keer naar toe moest. Denk je anders, kom je in een Psychologische oorlog. Net wat ik hier op Prikkebord ook wel heb meegemaakt. Gelukkig mocht ik van Grasbaal er weer bij zijn. Soms krijg ik wel bericht dat er weer een reactie is verwijderd. Waarschijnlijk zal ik binnenkort ook wel weer eens helemaal verwijderd worden. Daar ik en hier ook vele anderen al veel verder kijken in het hele systeem... Velen zullen mij daar over ook weer voor gek verklaren dus ik probeer mij in te houden. Maar ja, lukt niet altijd. Zie het dan maar als mijn bezoek aan de secte. Ik wil jullie graag behoeden of laten inzien welk kant dat het uitgaat. Stap er op tijd uit en doe de juiste dingen. De kleurplaat die we onder ogen hebben gekregen zat er ook al geruime tijd aan te komen. We hebben het allemaal laten gebeuren. Er had veel eerder actie ondernomen moeten worden. Maar we waren te goed van vertrouwen. (mmm eer aan mezelf houden, ik niet) En nog steeds zie ik veel boeren die goed van vertrouwen zijn en denken dat het allemaal wel goed komt. Ik krijg alleen maar hoop wanneer Rute, Trudeau, Biden, Macron en Ursula von der Leyen vervangen gaan worden door leiders die nog gewoon boerenverstand hebben. Die niet zijn meegezogen in het hele Klaus Schwab verhaal
Twentsch Land
Even los van wat ze te melden heeft .... ze houd ook nogal een verkoop praatje voor haar, door haar geschreven boeken. Had ze gewoon gezegd dat er boeken over zijn geschreven zonder zich zelf daarin te promoten had het meer waarde gehad.
groeier
@Twentsch Land
Ze heeft het vooral ook over boeken van een Amerikaanse vrouw.
Is wel triest als je met zoveel rechtszaken aan de gang moet.
Twentsch Land
Luister de video vanaf begin min 17 nog maar een keer 😉

@groeier
groeier
Quote Reactie van @Twentsch Land:

Luister de video vanaf begin min 17 nog maar een keer

idd, maar dat doet niets af aan de feiten en ze verwijst waarschijnlijk ook naar haar boek omdat ze daar haar verhaal volledig uit kan dragen.
Jannus
Quote Reactie van @groeier:
over boeken van een Amerikaanse vrouw.

er lopen wat profeten rond in de wereld
Todi
Heerma snapt er zelf geen kloten meer van.
hypotheekboer
@Todi Heerma is even vergeten dat zijn pake vroeger ook boer was.
Todi

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0