Onvrede smeult in Nederland en niet alleen onder de boeren

Burgers zien crisis op crisis op zich afkomen en het vertrouwen in de politiek is historisch laag. Sommige partijen vrezen dat de boerenprotesten slechts een voorbode zijn.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Nevergiveup
De zaadjes zijn gepland met dank aan onze geweldige regering en EU
Nevergiveup
@Nevergiveup ze zijn ver over de streep gegaan , laat ze gestraft worden voor dit "knechten " van de bevolking
+1
Boertje25
Vanmiddag op de radio die xander van der wulp: de kamer heeft 75%ofzo ingestemd met dit stikstof beleid. En deze mensen zijn toch echt gekozen door het volk die ze vertegenwoordigen… vrij merkwaardig dat hij nog vind dat deze tweede kamer een weerspiegeling van de maatschappij is, niemand die ik spreek is het hier mee eens, ben zelf een van de weinige agrariërs in mijn contacten kring
j h p
@Boertje25 In de eerste kamer ging het heel wat moeizamer.
IJsseldelta
@Boertje25 Het is wel bekend dat die Xander van de staatsomroep is. Spreekbuis van het pretkabinet
+1
@Boertje25 Hitler werd ook democratisch gekozen, de meerderheid kan het dus wel degelijk bij het verkeerde eind hebben. Bovendien worden we in Nederland voortdurend gehersenspoeld door de linkse media. Als je afstemt op de NPO is het bijna altijd bnnvara wat de klok slaat en af en toe komt daar nog een beetje avrotros en max tussendoor. De EO bijvoorbeeld is zijn identiteit helemaal kwijt, want is nu minder christelijk dan de NCRV twintig jaar geleden. Deze identiteit hebben ze niet vrijwillig afgestaan, want als de EO nog steeds christelijke programma’s zou maken, zouden ze helemaal geen zendtijd meer krijgen. Dat zie je nu ook bij Ongehoord Nederland, die proberen ze ook te weren, omdat de linkse omroepkliek zich niet kan vinden in hun standpunten. Ongeacht wat je van hun programma’s vindt, vind ik dat ze gewoon ongestoord hun gang moeten kunnen gaan en als ze onzin verkondigen dan kunnen we dat zelf toch ook wel beoordelen?
+1
t zal wel
@Boertje25 foutje. ff bij de les blijven. dit kabinet is n afspiegeling van de partijen die met elkaar willen regeren en de grootste partij heeft daar de lead in. het gros stemt rechts in nederland maar ze pruimen elkaar niet of zetten zich buiten spel, of worden buiten spel gezet......
weurding
rtvdrenthe.nl/nieuws/14772200/…

Als je zulke stukken leest......
Putjeschepper
@weurding geen invloed op de leefbaarheid zegt die gast.als ik op onze basisschool kijk dan kan die blijven draaien door boerekinderen.
weurding
DVHN vandaag

(klik om te vergroten)

weurding
En men verzint wat, ongelofelijk 🙈

(klik om te vergroten)

+3
Melkveehouder.
@Nevergiveup Prima column. Laat dit Caroline, Pieter of Gideon maar voorlezen tijdens het debat in de Tweede Kamer vanmiddag. Dan begrijpen ze misschien waar het gevoel van woede en onmacht zijn oorsprong heeft gevonden.

En de dooddoener dat er democratisch is besloten kun je wegvagen met de tegenopmerking dat de huidige peilingen laten zien dat de kiezers het absoluut niet eens zijn met het huidige kabinetsbeleid.

Concreet betekent dit dat de gekozen volksvertegenwoordigers niet meer luisteren naar de basis van de democratie, de kiezer dus.
De volksvertegenwoordigers zijn bezig aan de ondermijning van de democratie en niet de boeren!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot burgers , politiek , historisch en boerenprotesten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!