Koning Willem-Alexander over situatie boeren: ‘Geweld en intimidatie zijn nooit de oplossing’

Geweld en intimidatie zijn volgens koning Willem-Alexander ‘nooit de oplossing’. Dat zei hij na afloop van het staatsbezoek aan Oostenrijk toen hem werd gevraagd naar de situatie rondom boeren en de stikstofcrisis in Nederland. ,,Uiteindelijk moeten we weer aan tafel, moeten we weer de dialoog aangaan en samen het probleem oplossen.”

Deel dit artikel

Reacties

Nevergiveup
He willem , is dit alles ?
+2
Nevergiveup
Gaat Willem ook nog iets nuttigs doen om het eens op te lossen , of alleen naar diezelfde speelplaat op zetten , En vakantie tripjes maken ?
weurding
@Nevergiveup als Willem aan tafel schuift, is het vooral om te nuttigen....
Bartlehiemboer
@weurding Mijn eerste man die helaas zeer vroeg is overleden (36) zei destijds al: die opvreters.
Hij was bijna professor met studeren, huilde voor het eerst toen Pim Fortuin overleed. En nu bijna 18 jaar later denk ik wel eens hij zag toen al wat er allemaal gaande is.... Waar we nu midden in zitten.
Ook nog voor de mensen die met geloof bezig zijn... (Wij waren heel erg ongelovig...) Op het sterfbed waren zijn laatste woorden: ik weet niet wat het is maar er moet toch iets meer zijn tussen hemel en aarde.... Hij had iets gezien. Nu met de Great Reset in het vooruitzicht en mijn bijbelse opvoeding begin ik wel steeds meer te denken Wat is hier gaande???
weurding
@Bartlehiemboer als ik ooit die ervaring krijg vrees ik dat ik het niet na kan vertellen helaas
+1
labella
Daar komt spuit 11 ook nog eens een keer aan...
Nevergiveup
@labella Hij moet eens een keer met Ursela- EU gaan praten over dat niet Intimideren en Geweld ....

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot geweld , oostenrijk en stikstofcrisis ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!