Jetten: Nederland niet akkoord met mindere klimaatambities EU

Quote:
Klimaatminister Rob Jetten waarschuwt dat Nederland niet akkoord kan gaan met verwaterde Europese klimaatambities. Tijdens een vergadering in Luxemburg met zijn EU-collega’s maakte Jetten duidelijk dat het doel om in 2030 55 procent minder broeikasgassen uit te stoten overeind moet blijven. Nederland wil daar snel een ambitieus akkoord over.

Deel dit artikel

Reacties

+2
Melkveehoudernh
Zo gaat dat dus, eerst drammen voor strenge normen, en als je dan weerstand krijgt in eigen land de EU de schuld geven 🤮
+5
matt
Het hoeft allemaalniet zo streng en snel van europa,maar nederland wil dat zelf.
Onder leiding van klimaatdrammers jetten,en timmerfrans
+1
Porky
Dacht dat mietje nou echt indruk te maken door deze uitspraak ? Hij heeft niet eens ballen,laat staan spierballen, wacht nog maar een half jaartje, kijken als de pleuris uitbreekt door een recessie en hoge voedsel en energie prijzen of hij dan nog zulke grote praat verkoopt.
+1
Nevergiveup
En al veel kole geschup Jette , of kan een wattje da nie
Kars
De gasvoorraden worden steeds leger. Die Jetten is totaal de weg kwijt. Ik geef dit kabinet niet lang meer.
Nevergiveup
@Kars Eigenlijk is dat de enige weg voor de aso elite in de Haag , flink met de kop tegen de muur lopen, gas op , koude winter , eten te kort , geld in den Haag op , alles nog 200% duurder.

De wal zal het schip keren.
Zwaagdijk
@Nevergiveup eens. Maar Jan met de pet heb er last van. Niet de mensen van het kabinet. Die redden hun zelf wel.
+2
weurding
Gaat al niet meer over milieu...


Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot klimaatverandering , luxemburg en klimaatakkoord ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!