Let op, de politiek wil verdeeldheid zaaien tussen boer en burger.

Zag vandaag ook weer een stukje in de kranten. Daar zijn de politiek en media op uit, is 1 pot nat die twee, is onderdeel van verdeel en heers tactiek.

Deel dit artikel

Reacties

+3
Bennie Stevelink
Quote:
Neem bv even de uitspraken van FDF, de media verdraaien steeds achteraf de boel. Daar zijn de politiek en media op uit, is 1 pot nat die twee, is onderdeel van verdeel en heers tactiek

Oplossing: geen woorden of vergelijkingen gebruiken die in een ongewenste betekenis geplaatst kunnen worden. Dan kan ons niets gebeuren.
+1
mlkvhoudr
@Bennie Stevelink the good old be good and tell IT vertel gewoon aan zo'n journalist wat we allemaal voor het milieu al doen.

In plaats van met de kwade kop in de rondte lopen je moet je zelf wel verkopen
George
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
o'n journalist wat we allemaal voor het milieu al doen.

Vertel eens dan wat we allemaal doen.
mlkvhoudr
@George we zaaien vlinder bloemigen om het stikstof uit de lucht te vangen en er bruikbare eiwitten van te maken voor menselijke consumptie, we wekken op veel plekken klimaat neutrale stroom op met onze stallen waar de warmtepompen op kunnen draaien, we verzorgen het landschap dat soort zaken
+7
Frans1
@mlkvhoudr klinkt leuk, maar ze lopen daar de hele dag te filmen, en degenen die niet uit hun woorden kunnen komen voor camera, of die grove taal hebben, die worden er uitgezocht voor tv. Ze lopen er gewoon op, en proberen je uit de tent te lokken.
+1
mlkvhoudr
@Frans1 praktijk is weerbarstig dat klopt
jordi 1455
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Oplossing: geen woorden of vergelijkingen gebruiken die in een ongewenste betekenis geplaatst kunnen worden. Dan kan ons niets gebeuren.

Het probleem is dat onze media goed is dingen uit context te plaatsen en zelfs onschuldige dingen in een negatief daglicht plaatsen, zeker als de journalist de persoon niet mag.
+1
@jordi 1455 Kijk hoe ze over de nieuwe omroep Ongehoord Nederland tv denken .
+1
Jannus
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Dan kan ons niets gebeuren.

Deze man heeft in ieder geval naast zijn handicap oog voor hetgeen onze sectoren overkomt,

+1
groeier
@Jannus
De politiek zaaien via de media en kranten verdeeldheid, daarvan is vandaag weer ruim voldoende bewijs te vinden
+1
grös
EN tussen boeren, wie moet er ophouden, die 3 kleine of 1 grote ? Of de gangbare of biologische? Of de varkenshouder of de melkveehouder? Intensief of extensief?
Laten we verder gewoon het ons tegen de overheid houden, de gewone burger heeft het ook steeds moeilijker met stijgende lasten, toeslagenaffaires etc.
groeier
Quote Reactie van @grös:
EN tussen boeren, wie moet er ophouden, die 3 kleine of 1 grote ? Of de gangbare of biologische? Of de varkenshouder of de melkveehouder? Intensief of extensief?Laten we verder gewoon het ons tegen de overheid houden, de gewone burger heeft het ook steeds moeilijker met stijgende lasten, toeslagenaffaires etc.

Ja dit geeft de waanzin mooi weer. Den Haag heeft duidelijk als doel zoveel mogelijk onrust zaaien tussen stad en platteland, tot zover die scheiding op veel plekken nog bestaat? Doelgericht boeren en burgers tegen elkaar opzetten, maar ook de samenleving/volk tussen/onder elkaar,

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot zaaien , nat , onderdeel , politiek en fdf ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!