Makelaardij Van Der Wal - Landelijke bouwkavels voor industrie en woningbouw

De belangenorganisatie voor agrarische jongeren, Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt, heeft een ludiek bericht naar buiten gebracht in reactie op het recente stikstofbesluit uit Den Haag. Het NAJK stelt dat op 10 juni Van der Wal Makelaardij is opgericht. Een makelaarsbedrijf, zogenaamd opgericht door de in agrarische kringen gehekelde stikstofminister, gespecialiseerd in agrarisch vastgoed.

In het bericht staat de volgende 'wervende boodschap':

"Bent u op zoek naar een ruime kavel voor uw datacenter of bent u projectontwikkelaar en op zoek naar een geschikte locatie voor zonnevelden, windmolenparken, parkeerterreinen of een betonnen industriegebied? Bij Van der Wal bent u aan het juiste adres. Met dank aan de stikstofcrisis en de daarbij beschikbaar gestelde opkoopregeling hebben wij veel agrarisch vastgoed in handen kunnen krijgen. Ons aanbod bestaat uit losse kavels, natuurgronden, gronden ter belegging, complete melkveebedrijven, maar ook akkerbouw en zelfs maneges. In sommige gebieden in ons werkveld komt in principe de hele agrarische sector vrij vanwege de onrealistische reductiepercentages."

Bron

Jonge boeren cynisch:
www.groentennieuws.nl

Deel dit artikel

Reacties

+2
stefanus
Zomaar een idee als aanvulling. Hou je kinderen thuis van school en zet ze met een ranja kraampje in de schaduw bij dit bord en nodig de krant uit, vertel eerst dat je de oorlog in Oekraine erg vindt en doe dan je verhaal.
Hans van Bergen
Ajk leden zijn kinderen. Die hebben vaak zelf geen kinderen. Beetje late roeping van het AJK.
+1
stefanus
@Hans van Bergen Ging me niet om AJK maar het bord vind ik wel oke.
jan w
Mis de adresgegevens e.d. van die makelaar?
Nevergiveup
@jan w dat weet iedereen wel dat ze in Hierden woont 🤣😅🙈

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot akkerbouw , melkveebedrijven , projectontwikkelaar , najk , jonge boeren , Agrarisch , den haag , stikstofbesluit , stikstofcrisis , stikstofminister en datacenter ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!