LTO-voorman herhaalt oproep tot 'waardige' boerenprotesten

DEN HAAG (ANP) - LTO-voorzitter Sjaak van der Tak blijft bij zijn oproep tot "passende en waardige" boerenprotesten. Hij doet dat naar aanleiding van uitspraken van Farmers Defence Force-leider Mark van den Oever in de Volkskrant. Daarin stelt Van den Oever dat FDF snelwegen en Schiphol wil gaan blokkeren en de voedselvoorziening plat gaat leggen, maar ook opnieuw ministers thuis gaat opzoeken.

Deel dit artikel

Reacties

Jannus
Dat zou ik maar eens gaan herhalen in Kootwijkerbroek,je bent in de buurt..
+10
jan w
Mijn mening is dat LTO zich eerst haar eigen handen maar eens in de boezem moet steken. Onze belangenbehartiger heeft jarenlang gefaald. Het was alleen maar pappen en nathouden en voor de rest gebeurde er niks. Als het aan LTO had gelegen waren wij nu allang een prooi geweest van de wolven uit Den Haag.
Melkkoetje
@jan w klopt
+3
marcel r
@jan w Tsja, dat de provincies nu de handdoek in de ring gooien, zal niet geheel aan LTO te danken zijn. Maar het zal zeker meegeholpen hebben. In de gesprekken, die wij als lokale LTO met de provincie en Gemeente voeren hebben wij gevraagd om een statement richting Den Haag te geven, dat zij niet mee gaan werken aan de uitvoering van dit plan.
Vanuit de lokale politiek druk gaan zetten richting Den Haag is denk ik een belangrijke weg om te bewandelen.
Twentsch Land
Wel sneu om voor jezelf eer te vragen, laat het over aan anderen, het heeft dan ook waarde.

@marcel r
mlkvhoudr
@marcel r heb je inzichtelijk welke provincie s aangegeven hebben dit gaan we zo niet uitvoeren?
+2
marcel r
@mlkvhoudr Voor zover mijn info reikt, willen Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland het niet uitvoeren zoals Den Haag het oplegt.
Grote verdeeldheid in de IPO overleggen.
Spuit11
Ik ben het met v/d Tak eens. We moeten het waardig houden dus behandelen we de ministers ook gelijkwaardig. We trappen ze van hun eigen erf en onteigenen ze. Oog om oog...
Of gelooft er echt nog iemand dat met je trekker naar Den Haag touren nog wat uithaalt?
Bekkink
Als er waardig beleid word gevoerd, word er ook waardig actie gevoerd

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot lto , schiphol , den haag , fdf , belangenbehartiging en sjaak van der tak ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0