Ook CDA keert zich in provincies tegen ‘stikstofdictaat’ uit Den Haag: ‘Dit gaat te ver’

Het rommelt niet alleen bij de VVD-achterban. Ook regeringspartij CDA keert zich in Overijssel en Gelderland tegen de stikstofplannen die minister Van der Wal (VVD) van Natuur en Stikstof vrijdag presenteerde. Beide partijen hebben in deze provincies een machtspositie, maar ze vrezen de opkomst van partijen als de BoerBurgerBeweging.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Todi
STELLETJE LAFAARDS.
GJKlaassen
@Todi als het puur is om dat ze bang zijn dat BBB te groot wordt heb je gelijk..
de jonge
@GJKlaassen er was zelfs 1 die dat zei, bang dat bbb en ja 21 er met de stemmen vandoor gaan, dat zegt genoeg over de moraal van de partijen toch ...
GJKlaassen
@de jonge helemaal waar en dat moet de achterban te denken geven
Porky
@de jonge hoeven ze echt niet bang voor te zijn , dat gaat toch wel gebeuren, velen zijn de kliek v rutte en het CDA kots zat, zou dr wel slecht v slapen als ik hun was, want gehalveerd worden ze beiden ,wat ze ook doen
+1
Frans1
@Porky er moet eerst eens een kiesdrempel ingevoerd worden, anders zijn er voor een volgende coalitie wel 7 of 8 partijen nodig, wordt schiet onmogelijk
+4
hans1980
Mooi maar als storm geluwd is stemmen jullie gewoon met d66 GroenLinks en vvd mee.
Nevergiveup
Fasten your seatbelts !

Als er verkiezingen komen kan het zomaar extreem links worden.

Maar ook flink rechts

Het word tijd dat de koning ook bij de raad van state de regering eens tot orde roept als hij nog iets om het land geeft ....
+8
Bartlehiemboer
@Nevergiveup Ha ha nu wij zien beelden van Maxima en het WEF. praat net als het beleid wat nu heerst in Nederland. Rutte en de Koning hebben het ook altijd goed met elkaar kunnen vinden. En wat is er op het Bilderberg gesprek besproken??? Willen ze niet vrij geven.
Nee, het is allemaal 1 pot nat
+3
Bartlehiemboer
@Nevergiveup Ik ben ook altijd zoekende naar wat hoop, iemand waar je wat aan hebt. Kom er steeds weer achter dat je bedrogen thuis komt.

Een goed voorbeeld is Ontzicht. Wat vond ik het fijn hem tegengeluid te horen in de kamer. Wat vond ik hem bedrogen in het CDA. Maar afgelopen jaar heeft hij het CDA steeds de hand boven het hoofd gehouden en ook vaak in moties tegen gewerkt voor de boeren.
Dit was voor mij een teleurstelling.
Wel geleerd nooit zomaar iets roepen of achter staan. Eerst alles goed uitzoeken, volgen
+1
p.w.
@Bartlehiemboer vraag me vaak af hoe het mogelijk is dat een miinderheid het beleid bepaalt,, misschien is dit wat er speelt...?

wyniasweek.nl/hoe-een-kosmopolitische-elite-vanuit…
+9
diezel
@Bartlehiemboer
Blijf vertrouwen houden. Laatste stuiptrekkingen. En dat weten ze verdomd goed. Ook wat hun toekomst dan zal zijn. Alle waarheid komt aan het licht.(zal voor velen het voorstellingsvermogen te boven gaan!)
Ze hebben hun hand duidelijk overspeeld.
Zelfs dit Stikstof-/Onteigeningsgebeuren kun je positief benaderen. Steeds meer medestanders. De burger krijgt ook door dat zijn eigen huis ook niet meer veilig is voor deze wef-puppets.
Historisch laag vertrouwen in politiek, media en WimMax. Prachtig.
Zowat alle Afrikaanse landen die zich tegen de WHO keren.
Vele mainstreammedia in buitenland zijn al aan het draaien. (zelfs NY-Times en Wash. Post)
Spannende tijden. Gebeurd schijnbaar zoveel achter de mondiale schermen. Extra alert zijn als er nieuws komt over Elisabeth II en de Paus.
+1
de hoef
@diezel lang niet gehoord hier
Jannus
@de hoef Heeft zijn portefeuille aangepast
+5
diezel
@de hoef
Vorig voorjaar mijn gedachten over het grote gebeuren wat laten gaan als andersdenkende. Nadien nog wat oeverloze welles-nietes discussies gehad gehad met wat tv-kijkers/krantenlezers/trollen hiero. Na wat bans en verwijderde berichten nu nog vooral een beetje meelezer met zo af en toe een postje. Is goed zo.
+3
weurding
@diezel steeds meer komt uit, maar gelijk krijg je toch niet😉
+1
de Tank
@diezel Elisabeth II en de Paus.

Gaan ze trouwen?
jan w
Die statenleden hebben toch niks te vrezen. Als hun partijen het niet anders willen, kunnen ze zich toch bij BBB aansluiten en het verhaal van Caroline verder verkondigen.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot cda , stikstof , natuur , vvd , overijssel en gelderland ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!