Enquete nieuwe GLB

Beste melkveehoud(st)ers,

Wist u dat u als melkveehouder in het nieuwe GLB 60euro per hectare extra premie kan verdienen. Dit komt allemaal door de nieuwe eco-regeling en de bijbehorende maatregelen.

Als afronding van mijn studie schrijf ik een scriptie over de aankomende eco-regeling van het nieuwe GLB. Een van de deelvragen gaat over welke maatregelen melkveehouders interessant vinden om toe te passen op hun bedrijf om deze extra premie binnen te halen.

De enquête zal rond de 5 tot 10 minuten duren, het zal erg gewaardeerd worden als u deze voor mij wilt invullen. De enquête is volledig anoniem.

forms.gle/g941svgQhhk8kCC49/

Alvast hartelijk bedankt.

Deel dit artikel

Reacties

+2
boer03
Het wordt een onmogelijke ingewikkelde puzzel. De halve opbrengst van die paar extra punten gaat naar de adviseur toe.
wotan2
@boer03 hier in Frankrijk toevallig gisteren een simulatie laten uitvoeren met de nieuwe regels. Is ook al big business, boekhouder moest daar €300,- voor hebben, de adviseuse van de melkcontrole, die hier elke maand komt (wel betaald), kon dat ook, in 5 minuten gepiept.
Was wel ff lachen, je moet minimaal 5 punten scoren voor de maximale premie, ik had er 8. 👍 En als ik 5 ha blijvend grasland zou scheuren voor mais, veranderde dat niet. Zou ik er Tarwe zaaien kreeg ik zelfs nog een punt bij.🙈😂
+1
labella
Ik heb geprobeerd de enquete in te vullen maar ben gestopt want de enquete klopt niet, bij een aantal vragen mist de optie: "geen van bovenstaande antwoorden".
+1
cjw73
@labella mee eens. Er zijn te weinig opties voor bepaalde zaken.
IJsseldelta
@labella mee eens. Als je Dronten doet kun je ook nog niet alles weten.
Van-Epscheuten
@labella inderdaad, ik rooi niks op mijn bedrijf, dan moet je een optie nvt maken, optie niet mogelijk duidt wat anders aan.
+1
Johannushoeve cv
Een waardeloze enquête. Als grasbedrijf kun je rr niks mee .
+1
Van-Epscheuten
Je stelt heel vaak de vraag: past bij het bedrijf.. wat betekend passen? Dat de ondernemer het mooi vind? Dat het rendabel is? Dat het eenvoudig toe te passen is? Ik vind sommige dingen zeer interessant, maar kan er geen rooie cent aan verdienen.. past het dan bij me?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot studie , melkveehouders , melkveehouder , glb , verdienen en enquete ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!