Agendapunt: Oosterwijkse Pinksterfeesten (Zelhem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Oosterwijkse Pinksterfeesten " stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Oosterwijkse Pinksterfeesten pagina in de agenda.

Deel dit artikel

Reacties

wilbertkw
Test
erik9831
@wilbertkw 1-2-3 alloo microo 😉
+1
wilbertkw
@erik9831 via de telefoon aangemaakt en bleef in mijn scherm staan. Omdat het mij niet duidelijk was of de tekst opgeslagen was en ik geen zin had om 2x te typen even test neergezet. Maar het bericht was blijkbaar opgeslagen 👍
radium45
@wilbertkw Ik kom neet, alle dagen en nachten werken.
wilbertkw
@radium45 trekkertrek in deze categorie heb je niet zoveel mee. Was je dan met de BM gekomen voor de oldtimer rit? 😉
radium45
@wilbertkw is dat er ook?
+1
wilbertkw

(klik om te vergroten)

ja hoor, de oldtimers rijden van 9.30 tot 13.30 een rit door de mooie omgeving en bij terugkomst heeft de trekkertrek even pauze zodat de machinisten even kunnen eten en rijden de oldtimers aansluitend aan hun rit langs het publiek, onze omroeper heeft dan nog geen pauze 😄 hij verteld dan nog iets over deze oldtimers waarna ook deze "tractoren"opgesteld worden en het publiek deze ook beter kunnen bekijken.
+1
radium45
@wilbertkw Prachtig. Maar zoals ik al melde, wij werken die dagen en nachten dus kom chronisch tijd tekort. Die omroeper, is dat de wereldberoemde Gerben L?
+1
redeagle14
@radium45 samen met de nog beroemder Ruben F.
+1
radium45

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot evenement ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN