NoPalm Ingredients wint Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022

NoPalm Ingredients heeft in de categorie Voedseltransitie de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022 gewonnen. Rabobank beloont de onderneming en drie andere winnaars voor hun inzet voor een betere wereld met een bedrag van 20.000 euro en deelname aan een speciaal acceleratorprogramma.

NoPalm Ingredients brouwt microbiële olie als alternatief voor palmolie. Zij doen dit door aardappelschillen en suikerbietenloof te fermenteren. Carin van Huët, juryvoorzitter Voedseltransitie: “Helaas wordt nog niet alle palmolie duurzaam geproduceerd. NoPalm Ingredients heeft dé oplossing om bossen, dieren en de lokale bevolking te beschermen.”

“Met het veranderen van één ingrediënt, willen zij de wereld veranderen. In slechts een jaar tijd heeft het bedrijf zichzelf internationaal op de kaart gezet en dat is bewonderenswaardig

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot olie , speciaal , duurzaam , palmolie , dieren , rabobank , voedseltransitie en innovatieprijs ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!