Incotec zet ISF-steun komende jaren voort

Incotec zal de International Seed Federation de komende drie jaar blijven ondersteunen. Erik Jan Bartels, Managing Director van Incotec, en Michael Keller, Secretaris-Generaal van het ISF, ondertekenden de overeenkomst op maandag 16 mei tijdens het jaarlijkse ISF World Seed Congress, dit jaar in Barcelona.

"Met deze overeenkomst blijft Incotec het ISF en haar belangrijke rol als spreekbuis van de wereldwijde zaadsector, ondersteunen. We zijn blij dat we dit waardevolle werk kunnen supporten en op die manier kunnen bijdragen tot duurzame landbouw en voedselzekerheid”, vertelt Erik Jan Bartels, Managing Director van Incotec.

Michael Keller, secretaris-generaal van ISF, laat weten namens ISF zeer verheugd te zijn met de voortzetting van de samenwerking met Incotec. "We delen een diep inzicht in de behoefte aan voortdurende innovatie in de zaadsector en het belang van zaadkwaliteit om tegemoet te komen aan de behoeften van boeren en telers wereldwijd. Dit is in lijn met ISF's visie van een wereld waar de beste kwaliteit zaden toegankelijk is voor iedereen, ter ondersteuning van duurzame landbouw en voedselzekerheid."

Deel dit artikel

Bijlages

(klik om te vergroten)

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot seed valley , zaadtechnologie , zaadcoating , incotec , microplastics , international seed federation , zaadfilmcoating , zaadpilleren en world seed congress ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!