Even voorstellen: YanmarEd

Ik ben met pensioen en help mijn dochter bij haar paarden.
op een veiling een Yanmar fx16D gekocht om de bak te slepen en nu al problemen met de trekker.( op veiling kopen zou ik achteraf nooit meer doen). het is een mooie kompakte trekker maar de bak slepen gaat na 1 dag helaas niet meer omdat de hef het af laat weten.hij doet helaas niets meer.ik knutsel graag , maar hier heb ik totaal geen verstand van.

Deel dit artikel

Reacties

YanmarEd
Weet iemand de oplossing voor een niet meer werkende hef van een yanmar FX16D.Ik ben geen technicus wel een handige knutselaar
contitour
Hij heeft het wel gedaan begrijp ik uit je tekst. Gaat hij nu niet meer omhoog, of gaat hij niet naar beneden al ie omhoog staat? Heb je aan knoppen/handels gezeten/veranderd (hoogte regeling/diepte regeling), zit er voldoende olie in, etc. Ik ken de trekker zelf niet.
YanmarEd
@contitour Hij heeft het inderdaad gedaan.hef is nu beneden.er zit voldoende olie in.het is een mechanische hef .1 hendel voor de diepte regeling, 1 hendel voor omhoog/omlaag.kan de diepteregeling omhoog zetten en de hefhendel omhoog, gebeurt niets.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot paarden en pensioen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!