CZAV anticipeert op groeiende vraag organische mest

Landbouwcoöperatie CZAV maakt inventariserende afspraken met afnemers, loonwerkers en distributeurs voor het leveren en uitrijden van organische mest om in het voorjaar geen kostbare tijd te verliezen.

Deel dit artikel

Reacties

Kars
Staat gisteren op boerderij dat helft van compost niet aan voedselveiligheid voldoet.
Vdejong
@Kars had je anders verwacht?
Kars
@Vdejong euh nee. Hier km verder hebben ze is van 2 jaar berm en sloot maaien de troep opgereden. Beetje om gezet mee kraan en uitgereden.
Waar ik werkte zetten er toen aardappels op.
Nou 5 man aan de duoband en troep rapen zoveel mogelijk. Dat wilde toch niet op je land.
Nevergiveup
@Kars hier ook een keer van die plastik snippers gehad.
bio boer
@Nevergiveup tsa hoe moeten ze het er ook uitkrijgen hier maaien ze de bermen met klepel zuigmaaier alle plastic wordt verhakseld in het maaisel van 1 stuk naar 500 stukjes 🙈
bio boer
@Nevergiveup toch ben ik zelf ook verbaast terweil ik er goed op let zit er ook nog wel eens stukje plastic in mijn vaste mest
spotmelker
Quote Reactie van @bio boer:
zit er ook nog wel eens stukje plastic

Dan moet je eens een dag in loonwerk vast mest gaan strooien. Je kan haast een bedrijf opstarten van alle rommel die je tegen komt. Maar ook hier zijn m.n. pinken de boer wel eens te slim af en vind ik ook wel eens plastic e.d. terug in de mest(verdeler)

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voorjaar en uitrijden ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2.089
TREFWOORDEN