Grapperhaus wil stevige aanpak dierenextremisme

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie & Veiligheid gaat de aanpak van dierenextremisme meer prioriteit geven. Dat heeft hij toegezegd aan LTO Nederland, POV, NMV, NVP en Vee & Logistiek Nederland.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Kars
Gaat ie de wolven afschieten?
+9
Porky
Alweer? ,die gast roept van alles ,maar doet geen ene flikker, roept ook al jaren dat "ze" met hun poten van de hulpdiensten af moeten blijven, dat zooitje in den haag is altijd "geschokt en verbijsterd" bij calamiteiten, maar nadien is het weer het oude liedje " ze dronken een glas ,deden een plas ,en alles bleef zoals het was.
Leo,s vriend
@Porky grotendeels mee eens, maar probleem ligt dieper, als de politie eens flink ingrijpt of raddraaiers( op welke manier dan ook )oppakt is er altijd weer een groep, hetzij pers of politiek, die schreeuwt dat er te hard wordt ingegrepen, of discriminatie.....
Vervolgens spreekt de rechter de zaak weer vrij.
Hij zit in een lastig parket.
+1
laatste strijder
@Leo,s vriend Speelt al jaaaaren ..... Hij zou de politie meer vrijheid moeten geven (mét juridische bescherming) om bij zulke excessen nóg harder in te grijpen (met wapens) . Dáár moet ie voor staan , hij speelt nu één groot toneelstuk met veel krokodillentranen , slapleuter.
Leo,s vriend
@laatste strijder Ja, mee eens, maar voor meer vrijheden van politie is wetswijziging nodig, en ja.........

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot veiligheid en vee ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!