Brabant stopt met omstreden verkoop stikstofruimte 9 veehouderijen: ‘Provincie zit gruwelijk fout’

DEN BOSCH - De provincie Noord-Brabant stopt met de omstreden verkoop van stikstofruimte van 9 Brabantse veehouderijen. Omdat de boerderijen zijn gekocht met geld voor natuurontwikkeling, lag de provincie zwaar onder vuur. ,,In principe wordt deze stikstofruimte niet opnieuw ingezet voor economische ontwikkelingen.”

Deel dit artikel

Reacties

+2
Detukkeroettwente
Ja dat krijg je met die GEMAAKTE niet bestaande problemen .90 % van de ambtenaren ontslaan en een SCHOFFEL geven en schoffelen maar .
+2
John Spithoven
Een mooi voorbeeld van hoe gebiedsgerichte aanpak uit loopt op een zooitje, een smerig zaakje, daar in Lage Mierde

Een veehouder verkoopt zijn bedrijf, de provincie pompt de stikstofruimte op, zelfs in strijd met hun eigen beleidsregels. Vervolgens verdelen ze de buit onder de notabelen. Een foutje weg poetsen in een vergunninkje van een manege, de grondbuit verdelen aan zij die loyaal zijn aan het systeem enz.

Laat het een lering zijn voor de toekomst en voor de te benoemen gebiedscommissies, die mogen oordelen over een ander, waarna ze zelf mogelijk aan het stuur zitten om de buit te verdelen.
robbies
@John Spithoven niet alleen Lage Mierde. Ook dossier LPM stinkt als de neten.
John Spithoven
@robbies En ook bij de verlenging A15 en verbinding A50 in Gelderland worden beleidsregels opgerekt.

Goed voorbeeld doet volgen.......😁
+1
de hoef
@robbies MAAR GOED DAT WE HERMEN HEBBEN
+2
Jannus
Quote Reactie van @robbies:
Ook dossier LPM stinkt als de neten

Het is overal hetzelfde,morgen 1 okt weet je nog wel...

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vuur , verkoop , brabant , boerderijen , natuurontwikkeling , bosch en ammoniakrechten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!