Loonwerker (65) reed met hakselaar tegen fietsertje (8): ‘Ik heb hem helemaal niet gezien’

Een 65-jarige Erpenaar reed op 12 juni 2020 met een groot en zwaar landbouwvoertuig tegen een 8-jarige jongen aan, op de kruising van de Erpseweg met de Rembrandtlaan in Veghel. ,,Ik heb hem helemaal niet gezien”, zei de loonwerker deze week tegen de rechtbank in Den Bosch. De jongen liep gelukkig relatief lichte verwondingen op.

Reacties

Saeghershof
Waarom komt zoiets voor de rechtbank? Is dat in België ook zo?
SJB533
@Saeghershof
Vanwege het letsel
Saeghershof
@SJB533 dus een ongeval met letsel komt voor de rechtbank of zie ik dat verkeerd?
+1
walker1
@Saeghershof Ja ongeval met letsel kan zeker bij de rechter komen, maar hoeft niet. In ieder geval is destijds de politie ter plaatse geweest en is er proces verbaal opgemaakt, daarna bepaalt de officier van justitie of er niks mee gedaan wordt, er een boete wordt opgelegd of dat het voor de rechter komt. In geval van boete en de loonwerker is het niet met de boete eens, dan kan hij in beroep gaan en dan komt het alsnog voor de rechter.
Over het ongeval zelf kan ik op internet niet zoveel vinden, het is in ieder geval wel een weg/kruising waar vaker ongelukken gebeuren en de loonwerker zou mogelijk last van lage zon gehad hebben.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot hakselaar , loonwerker , vastgereden en bosch ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6.591