Na 20 jaar dreigt voor Janet en Ernst-Jan opnieuw vertrek van ‘oale groond’ in Westerhaar: ‘Voor boeren is geen plek meer in dit land’

WESTERHAAR - Bedreigd in haar bestaan voelt ze zich al jaren. Twintig jaar geleden al zagen Janet Mensink en haar man Ernst-Jan zich gedwongen hun boerenbedrijf te verplaatsen. Nu, na de gisteren uitgelekte plannen over gedwongen onteigening van boeren, dreigt het hetzelfde. „De kans dat we hier over vijf jaar nog boeren, is klein.”

Deel dit artikel

Reacties

+2
Melkboer16
Gewoon doorboeren en je niet gek laten maken door wederom een proefballonetje van Tjeerd!
Is nou iedereen vergeten dat in de jaren 70 het meest progressieve kabinet ooit is gevallen over de grondpolitiek!!!!
Toen was de PvDA nog machtig maar wat stelt D66 en links op dit moment nog voor.
marcsterreborn
Miss Janet plaatst zichzelf graag in een slachtofferrol. Echt medelijden hoeven we nog niet te hebben.
+10
Frans1
@marcsterreborn dat begrijpen we, dat jij je helemaal kunt vinden in de meest communistische plannen zoals jij je hier steeds presenteert. Degenen die deze voorstellen gedaan hebben om maar te onteigenen zijn een schande voor de rechtsstaat. De overheid struikelt over haar eigen doelstellingen, en dan maar andermans eigendommen in beslag nemen voor een discutabele prijs is gewoon schandalig
+1
Ard Eshuis
@Frans1 Deze bijdrage van Marc kan Co zo van prikkebord verwijderen, onnodig grievend. Wat weet hij nou van de situatie daar. Past ook in de eindeloze hetze tegen Caroline en BBB.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot onteigening en landbouwgrond ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0