De affaire stikstof is een kwestie van geloven, niet van weten: alle informatie die beschikbaar is bestaat uit meningen, beweringen en modellen

Na een grondige zoektocht concludeer ik: er zijn géén bewijzen voor de schadelijke werking van ammoniak in het kader van de huidige stikstofproblematiek. Hoe is dit mogelijk? Alle informatie die beschikbaar is bestaat uit meningen, beweringen en modellen. Met drijfzand als fundament.

Reacties

+1
Eers kiek´n
Het is een opinie. Ik kan hem helaas niet openen maar lijkt mij erg interessant....Is er iemand die hem kan lezen en middels knippen en plakken kan plaatsen?
kanniewaarzijn
Ik sluit me bij dit verzoek aan.
+1
Tinus
kanniewaarzijn
@Tinus Dank je!
arie.j
Interessant verhaal.
Nou hoop ik dat er niet te snel over een complot wordt geroepen op dit prikkebord . Dat dan
inclusief corruptie, dat is omkoping voor veel geld.
Als daar geen hard bewijs voor is heeft zoiets enkel het effect van kwade gezichten en daarbij gaan dan alle hakken in het zand.
Zeker als duidelijk is dat die boeren vooral roepen uit puur eigen belang.
En aangezien boeren een minderheid in de samenleving zijn, delf je dan het onderspit.
==
Proberen met goedwillende en voor vrijwel ieder onpartijdige mensen mensen zoveel mogelijk duidelijk te krijgen lijkt me zinvoller.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot werking , stikstof , ammoniak , informatie , uit en ammoniakrechten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.848