Ford 3000 - Bijna geen diesel op eerste cilinder

Hallo ik heb een ford 3000 die loopt stationair op 3 maar als ik vermogen vraag loopt hij op 2 cilinders brandstofpomp alle koperingen vervangen nieuw brandstoffilter
tank gespoelt
kraan schoongemaakt
vaak ontlucht maar hij blijft op 2 cilinder lopen

Reacties

jammermaarhelaas
Uitgaande van eenvoudig op te lossen aanvoerproblemen:

Lijnpomp met opvoerpomp? Misschien is zit er een filtergaasje in de opvoerpomp en zit die verstopt, of werkt de opvoerpomp gewoon niet meer goed?

Bij een roterende pomp (bij mijn weten zit hier geen opvoerpomp bij op) zit schijnbaar ook een filtergaasje achter de aansluiting van de brandstof toevoer op de pomp.

En soms hoor je over een verstopte ontluchting van de tankdop. Maar dan zal de klacht pas na een tijdje werken moeten optreden. Dop is zo nodig eenvoudig schoon te maken, heb dit zelf echter nog nooit gehad, beluchtingskanaal is zeer ruim bij dit soort doppen.

En anders, want waarom steeds de eerste cilinder, misschien de brandstof inspuitpomp laten controleren bij een specialist, die zal je denk ik snel kunnen zeggen of de pomp nog doet wat ie moet doen, en waar er eventueel iets aan scheelt.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot diesel en brandstof ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
180
TREFWOORDEN