John Deere 6R serie - John Deere 6r aansluitschema in cabine voor camera

Heeft iemand het aansluitschema van de videoconnector in de cabine waar je een camera kan op aansluiten?
Dat is de ronde amp connector met 7 pinnen.
Ik wil hierop een camera aansluiten.
Heb reeds een verloopkabel voor naar de camera van kramp maar deze zal ik nog moeten aanpassen naar de signalen van de trekker.
Iemand hier ervaring mee?

Reacties

+1
2850Johndeere6R
kramp.com/shop-nl/nl/… deze heb er in zitten met een verlenging naar de voorlader camera aan sluiten en hij deed het bij ons
967BJW
@2850Johndeere6R Idd deze bedoel ik. Maar ik heb zo een kabel en ik hoef er enkel nog de grote amp stekker aan te koppelen. Daarvoor zou ik het aansluitschema voor de pinnetjes nodig hebben.
Ook het aansluitschema van het kleine kramp stekkertje zou handig zijn hierbij...
2850Johndeere6R
@967BJW Ik moet dinsdag mixen dan heb ik tussendoor wel even tijd om de amp stekker te openen en even een foto van te schieten. de kleine camera stekker is een gegoten stekker toch?
967BJW
@2850Johndeere6R Van de grote stekker heb ik ondertussen al het schema. Nu ook nog het schema van het kleine stekkertje die naar de camera gaat. Deze is ook echt niet te vinden...

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

967BJW
@2850Johndeere6R En heb je daar het aansluitschema van? Van de stekkerpinnetjes voor de camera?
+1
joozt
Ik volg dit even! Ben ook al een tijdje aan het prutsen om een camera werkend te krijgen op die connector. Heb al veel verschillende manieren geprobeerd maar het is mij tot op heden nog niet gelukt.
967BJW
@joozt Met welk merk van camera ben je aan het testen dan?
joozt
@967BJW eentje van AliExpress😬 waar ik zelf zo’n 7-pins connector aan wilde maken. Maar ik kan de juiste aansluitmanier ook nog niet vinden. De IR ledjes op de camera doen het wel dus hij heeft wel voeding.
967BJW
@joozt Ik heb er ook van aliexpress maar zijn draadloos. Ik weet niet of je deze ook kan aansluiten op de trekker. Zal dit eens bekijken...
JoramH
Ik heb op mijn 4240 scherm ook een camera aansluiting, maar kan eigenlijk nergens documentatie vinden welke camera ik hier aan kan sluiten. Iemand ervaring? Weet niet of dit dezelfde connector is als het geïntegreerde scherm in de 6R serie.
+2
Mauritsdb
De rechtse is de stekker bij de rechtse deur als het goed is.

(klik om te vergroten)

967BJW
@Mauritsdb Deze zocht ik. Bedank!
joozt
@Mauritsdb dus als je één camera aansluit haal je + en - van 1 en 7 en de aansluitingen van de camera op 3 en 4?
967BJW
@joozt Ja dat denk ik ook... 4 zal videosignaal zijn

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot cabine , aansluiten en camera ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
561
TREFWOORDEN