Onbekend merk en jaartal van kiepwagen

Goedendag allemaal, is er toevallig iemand die het merk van deze kipper aanhanger herkend en weet wanneer deze ongeveer zijn geproduceerd? Dit ivm de registratie.

Deel dit artikel

Bijlages

(klik om te vergroten)

Onbekende kiepwagen

(klik om te vergroten)

Onbekende kiepwagen

(klik om te vergroten)

Onbekende kiepwagen

Reacties

Pauls
Mss een zelfbouw van iemand, die een veenhuis ofzo copieerde, ik schat in 5-6 ton variant.
+2
blauwe tractor
Zou zo maar een BAV kunnen wezen.
Pauls
@blauwe tractor Ja zou kunnen, meeste BAV die ik ken zijn met hogere niet wegklapbare zijborden, en dit lijkt dat de zijborden wegklapbaar zijn, maar zie het niet geheel duidelijk, mss dat de eigenaar hier iets van info kan geven.
Edit : nog wat verder gegraven, en het zou een BAV zijn type 2140 of 2150 volgens deze gegevens otmv.nl/wp-content/uploads/… door scrollen tot blad 18 en 19. Het zou kunnen he, maar is niet zeker, sommige modellen zijn mss in productie aangepast in de loop der jaren.
@blauwe tractor Super! Dank voor je reactie. Degene die wij hebben heeft vaste zijborden. Als ik zo is naar de bevestiging van de kiepdelen kijk zou het zo maar eens kunnen kloppen. Weet je toevallig meer van dit merk (geschiedenis) af?
Pauls
@Mijn-eerste-deutz mss ff via de link kijken die ik heb gegeven, ik dacht dat ze nu niet meer bestonden, maar dat ze Brouwers of zo noemden en ze in Vlaardingen gestart zijn, maar voor wat de A staat weet ik niet zo direkt, ik vermoed Aanhangwagen maar ben niet zeker, kan ook van de voornaam of zo zijn. Ik dacht dat ze nadien naar Oudenbosch verhuist zijn, maar de naam BAV is gebleven.
wim-same
@blauwe tractor dit lijkt volgens mij ook op een BAV.
+1
bartjuh
Wat zou 't voordeel zijn van kiepertje registreren? Kan toch ook witte plaat achterop? Veel harder als 25 zal 't toch nie gaan
@bartjuh bij de rdw site kijken ze met aanhangers niet naar de snelheid of mis ik iets?
bartjuh
@Mijn-eerste-deutz Als je niet harder gaat dan 25 mag je witte plaat met nummer van de trekker erop hangen dacht ik
@bartjuh ja klopt. Indd. Dank je. Hebt nog even terug opgezocht op de site. Kan alleen niet vinden wat de regel is als die kar dan getrokken wordt door een trekker die harder gaat / kan
bartjuh
@Mijn-eerste-deutz die mag op dat moment dat hij die kar trekt dan gewoon niet harder dan 25.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot merk ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!